Τελευταία ενημέρωση 14:30, 24 Απρ 2024
Παύλος Κατώνης

Παύλος Κατώνης

Αφού ο ΠΑΟΚ έκανε γιορτή για τα 90 του χρόνια ας κάνουμε κι εμείς για τα 45 μας χρόνια.

 Μνήμες από το παρελθόν ξύπνησαν μέσα μου βλέποντας εικόνες από το φιλικό του ΠΑΟΚ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του.  Με καλεσμένους παίκτες από το σπουδαίο παρελθόν του. Και σκέφθηκα αμέσως: Ο ΓΣΠ έχει ακριβώς τα μισά του χρόνια, δηλαδή 45 (ιδρύθηκε το 1971) γιατί να μην κάνει και τη δική του γιορτή;

Και το θέτω ως τροφή προς σκέψη προς τη διοίκηση. Πόσο θα μου άρεσε να δω σε ένα αγώνα γιορτή τις παλιές δόξες του ΓΣΠ μέσα στο παρκέ.  Και πωςς να μην γεμίσει το παρκέ άμα έρθουν όλοι οι σπουδαίοι άσοι του παρελθόντος, δόξα τω Θεό έχουμε πολλούς, για να τους δούμε από κοντά  μετά από τόσα χρόνια

Και αν  ο Λουκηανός Κηλαηδόνης έκανε το δικό του πάρτυ στη Βουλιαγμένη έτσι κι εγώ πολύ θα ήθελα να κάνουμε το δικό μας στο κλειστό της Τζόν Κέννεντι.

Να έρθει ο Σβετζούρης, να έρθει ο Αγιασωτέλης, να έρθει ο Αραποστάθης, να έρθει ο Φίλιπος  και  να έρθει ο Κομματάς.

Να έρθει ο Αργύρης (Πεδουλάκης), να έρθει ο Άγγελος (Κορωνιός), να έρθει ο Τσαγκόπουλος, να έρθει ο Μυλωνάς.

Να έρθει ο Γρυλιωνάκης, να έρθει ο Καττής,  να έρθει ο Τζιάλλας(X2), να έρθει  και ο Τσαρσαρής.

Να έρθει ο Πελεκάνος,  να έρθει ο Κασουρίδης, να έρθει ο «Μάντζα», και ας έρθει και ο «Παπ»(Παπαμακάριος).

 Να έρθουν νοερά κοντά μας ο Νίκος (Φάσουρας) και ο Αλφόνσο (Φορντ)

Και για το κερασάκι; Να έρθει ο Τσίτουμ, να έρθει ο Νόρις, να έρθει ο Ντίκιγκς  και να έρθει και ο Τσερτς!!!.

ΥΣΤ: Και πόσοι δεν χώρεσαν σε αυτό το όμορφο τραγούδι για το πάρτυ!

Ετικέτες

Η ΠΑΕ Ατρόμητος & ο Πολυχώρος Εκπαίδευσης Κύκλος Μάθησης προσφέρουν στους Μαθητές της Πόλης μας έκπτωση 30% στα Ετήσια Δίδακτρα.! Τηλ. Επικοινωνίας : 2105758379.

Ο Κύκλος Μάθησης προσφέρει χωρίς χρέωση την παρακολούθηση της τάξης PRE JUNIOR για εγγραφές μέχρι στις 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Η πολύχρονη πείρα μας, η ενημέρωση μας για ό,τι πιο σύγχρονο κι εξειδικευμένο στο χώρο της διδασκαλίας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τη σωστή κι υπεύθυνη εκμάθηση της ξένης γλώσσας.
Πληροφορίες- εγγραφές :
καθημερινές 10:00πμ-10:00μμ και Σάββατο 10:00πμ-03:00μμ.

Ο Κύκλος Μάθησης προσφέρει επίσης  χωρίς χρέωση την παρακολούθηση της τάξης PRE JUNIOR για εγγραφές μέχρι στις 12 Σεπτεμβρίου 2016.
Χωρίς έκπτωση στην ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, δώστε την ευκαιρία στο παιδί σας να γνωρίσει από κοντά τις άρτια παρεχόμενες υπηρεσίες διδασκαλίας, μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς 2016/2017.

Ετικέτες

Αύριο (Τρίτη 23 Αυγούστου)  θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Εφηβικού τμήματος του Ηφαίστου για τη νέα χρονιά.

Το ραντεβού είναι στις 3 το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας και στους παίκτες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας από τον προπονητή του τμήματος.

 
 

 

Ετικέτες

Tην πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης (17/8) ο Φοίνικας Περιστερίου.

Η ομάδα του Κώστα Ζαμπέτα, ξεκίνησε την προετοιμασία της με στόχους και όνειρα.

Οι παίκτες έδειχναν όλοι ευδιάθετοι και έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα τους να πετύχει τους στόχους της.

Ετικέτες

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, συμμετείχε στο Ολυμπιακό Γκαλά της βραζιλιάνικης πόλης την Τετάρτη (18/8) και ανάγκασε ολόκληρο το γήπεδο να σηκωθεί και να τον χειροκροτήσει για τις προσπάθειές του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ζήτησε τη βοήθεια του Αρτούρ Ζανέτι για να τον ανεβάσει στους κρίκους και μετά αυτοσχεδίασε. Ο Πετρούνιας χαρακτηριστικά χτύπησε παλαμάκια με τις πατούσες του και έκατσε και σταυροπόδι.

Ετικέτες
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας