Έγινε γνωστός από τις εμφανίσεις του με τη Βάσκο ντα Γκάμα. Το 1966 αναδείχθηκε με την Ντανούμπιο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης.[
Αποτέλεσε τον πρώτο Βραζιλιάνο που φόρεσε την φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και τον πρώτο ξένο αθλητή που υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟ. Ο Ντεμέλο αγωνίστηκε για δύο χρόνια έχοντας 37 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 19 γκολ. Πριν την έναρξη της περιόδου 1972-73 η ομάδα του Παναθηναϊκού προχώρησε σε σπουδαίες μεταγραφές όπως αυτή του Βερόν . Στις 23/5/1972 ο Παναθηναϊκός με την οικονομική συνδρομή του Παύλου Γιαννακόπουλου[4] απέκτησε τον Ντεμέλο από την Xουρακάν της Aργεντινής. Στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε ως Έλληνας ομογενής, με το όνομα Δέμελος. Μια μέρα αργότερα εντυπωσίασε με την παρουσία του σε φιλικό αγώνα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύντομα απέκτησε το παρατσούκλι μάγος.
Με την αποχώρηση του Φέρεντς Πούσκας από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και την έλευση του Στέφαν Μπόμπεκ υπήρξε πλάνο ανανέωσης και ο Ντεμέλο όπως και ο Βερόν δεν παρέμειναν στην ομάδα.
Την περίοδο 1975-1976 ο Ντεμέλο αγωνίστηκε στον Ατρόμητο με τον οποίο αγωνίστηκε σε 12 αγώνες σκοράροντας 2 φορές. Στη νίκη επί της Καστοριάς με 1-0 στο Περιστέρι και εκτός έδρας στην ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1-1).Στις 19 Οκτωβρίου του 2001 ο Ντεμέλο βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμα όπου ζούσε, στη Βενεζουέλα. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά αλλά ούτε και οικονομικά προβλήματα, ενώ προετοίμαζε το δεύτερο γάμο του αλλά και μια νέα επιχείρησή του. Ήταν 57 ετών. Στη φωτογραφία που είναι τραβηγμένη στο ξερό τότε γήπεδο Περιστερίου βλέπουμε τον Ντεμέλο στη πάνω σειρά τρίτο από δεξιά. Η ενδεκάδα αποτελείται από τους Σκαρπέλη, Κώτσο, Τάμπρατζη, Ντεμέλο, Καψιμάλη, Κωνσταντινίδη, Σ. Μισαηλίδη, Μπεργελέ, Κ. Μισαηλίδη, Ράμφο και Εσπινόζα.