Τελευταία ενημέρωση 16:28, 19 Απρ 2024

Για πρώτη φορά σε μπαράζ η ΓΣΠάρα!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για πρώτη φορά στα 45 χρόνια της ιστορίας του, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, η ομάδα που έχει δοξάσει την πόλη με τις μεγάλες επιτυχίες της στη δεκαετία του '90 και συμμετέχει σε αγώνες μπαράζ για την παραμονή της σε μια κατηγορία. Το κάνει από αύριο στη Λιβαδειά ( 17.00) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό με μεγάλο στόχο να διατηρηθεί στην Α2 Κατηγορία!!

Για πρώτη φορά οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης μπαίνουν σε μια τόσο ψυχρή διαδικασία και μάλιστα με μεγάλο ντεσαβαντάζ καθώς ο Λεβαδειακός προηγείται ήδη με δύο νίκες από την κανονική διάρκεια και θέλει μια ακόμη για να κάνει το 3-0 και να μείνει εκείνος στην Α2 αντί του ΓΣΠ.

Το θετικό είναι ότι ο ΓΣΠ την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δείχνει και είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Λεβαδειακό που έχει αλλάξει τέσσερις - πέντε προπονητές στη διάρκεια μιας χρονιάς. Το κλειδί για την ομάδα του Νίκου Καραγιάννη να αποτινάξει από πάνω της το άγχος και την πίεση που δικαιολογημένα νιώθει γιατί οι παίκτες ξέρουν ότι κουβαλούν στις πλάτες τους μια μεγάλη ιστορία.

Αν ο έμπειρος κόουτς το πετύχει αυτό τότε ναι ο ΓΣΠ μπορεί να κάνει ένα μικρό θαύμα και να κερδίσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια τον Λεβαδειακό. Τίποτα άλλο δεν του λείπει. Αν αύριο κάνει το 2-1, θα είναι σαν να κάνει το 2-2 γιατί στο κλειστό της Τζον Κέννεντι, το ματς θα το πάρει μόνος του ο κόσμος.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Μάιος 2016 15:09
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τρίτη θέση για τους Παμπαίδες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας