Τελευταία ενημέρωση 07:27, 20 Απρ 2024

Καλύτερος με τους πιο μικρούς στην Καλλιθέα!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης» με αντίπαλο την Καλλιθέα έδωσε σήμερα ο Ατρόμητος κι επικράτησε με σκορ 3-2. Ήταν το πρώτο φιλικό μετά το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο

H ομάδα έγινε καλύτερη στο β' ημίχρονο όταν μπήκαν μέσα οι πιο μικροί από τους μικρούς καθώς ο Δέλλας σε μια προσπάθεια να διαμορφώσει καλύτερη άποψη,  έδωσε χρόνο σε παίκτες με λίγα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα (πλην τεσσάρων - πέντε) αλλά και σε παίκτες της Κ20. Παιδιά που πήραν ουσιαστικά το βάφτισμα του πυρός, μπορεί να είχαν λίγο άγχος αλλά σε γενικές γραμμές στάθηκε πολύ καλά. Δοκιμάστηκε επίσης ο Ρουμάνος Πετελάου που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και λογικά δεν θα απασχολήσει την ομάδα.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Γροντής τελείωσε με ωραίο πλασέ την ασίστ του Στόιτσεφ ανοίγοντας το σκορ. Με εξίσου ωραίο πλασέ του Ηλιάδη η Καλλιθέα ισοφάρισε στο όγδοο λεπτό. Ο Ηλιάδης είναι παίκτης που ξεκίνησε από τον ΑΟ Περιστερίου και πήρε μεταγραφή στην Καλλιθέα

Στην επανάληψη, ο Ρεγκάκος με κεφαλιά στο 60’ έδωσε πάλι  προβάδισμα στον Ατρόμητο κι έξι λεπτά αργότερα ο Λημνιός από παράλληλη σέντρα του Ρεγκάκου πέτυχε το 1-3.

Στο 80’ ο Τσίπρας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Κρουσέλ, Κούρος, Ματέι, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Θεολόγου, Μπαστακός, Γροντής, Κεϊτά, Πετελάου (υπό δοκιμή).

Έπαιξαν και :οι Κυρίτσης, Κωστούλας, Ρεγκάκος, Νάτσος, Λημνιός, Κατράνης, Λαζαρίδης (Κ20), Τσατσόπουλος, Κωστούλας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Σταματόπουλος, Τσώνης, Νόνης, Γκίνη, Ηλιάδης, Τεγούσης, Ντουρμισάι, Κατσικογιάννης, Φράγκος.

Έπαιξαν και οι: Σχίζας, Ζεσάι, Χαλικιάς, Γκέκας, Ευαγγέλλου, Κότας, Γκέτσι, Πιστινός, Σταματάκος, Τσίπρας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Μάιος 2016 20:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παιδιά της Κ17 άντε και με την κούπα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας