Τελευταία ενημέρωση 12:37, 24 Απρ 2024
Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Να τα λέμε αυτά!. Μπορεί με το Παγκράτι να μας χωρίζιε παραδοσιακά μια «μπασκετική έχθρα» όμως το ντέρμπι του Σαββάτου κύλησε σε πολύ φίλαθλα πλαίαια παρά τη μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Η διοίκηση του Παγκρατίου εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί μεταξύ άλλων τον ΓΣΠ για την άψογη φιλοξενία.

 Η ανακοίνωση έχει ως εξής: « To Δ.Σ του Α.Ο Παγκρατίου εκτός από το γεγονός ότι θα ήθελε να συγχαρεί το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για την σπουδαία τους νίκη στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» επί του ΓΣ Περιστερίου, θα ήθελε να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την ομάδα και την διοίκηση του Περιστερίου. Την ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας, και της εύχεται καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2».

 

To Δ.Σ του Α.Ο Παγκρατίου εκτός από το γεγονός ότι θα ήθελε να συγχαρεί το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για την σπουδαία τους νίκη στο κλειστό «Α.Παπανδρέου» επί του ΓΣ Περιστερίου, θα ήθελε να εκφράσει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την ομάδα και την διοίκηση του Περιστερίου. Την ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας, και της εύχεται καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2". - See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=158702:2016-04-02-19-49-53&catid=32:a2&Itemid=14#sthash.1YonyCH5.dpuf
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Αυτή η φανέλα έχει ιστορία» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας