Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Να παίξει με ψυχή στο Ψυχικό

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ματς «κλειδί» για την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας δίνει αύριο (Σάββατο) ο ΓΣΠ ο οποίος σε εξ' αναβολής παιχνιδι αντιμετωπίζει στο κλειστό Ψυχικού την τοπική Αθλητική ένωση έχοντας ως μοναδικό στόχο τη δεύτερη νίκη του.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη χρειάζεται και πρέπει ωστόσο να παίξει με ψυχή και να απόδείξει από τα πρώτα λεπτά ότι είναι εκείνη που θέλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Ενδεχομένως να ενισχυθεί με τον Σωτήρη Καραποστόλου ο οποίος προπονείτει τις τελευταίες μέρες με την ομάδα αλλά δύσκολα θα παίξει καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του. Η διοίκηση κάνει ωστόσο προσπάθειες ώστε να τεθεί στη διάθεση του Καραγιάννη έστω και την τελευταία στιγμή. Το ματς θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

 

Ο Σωτήρης Καραποστόλου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Περιστέρι, όπου και προπονείται, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί στο αυριανό (12/12, 17:00) καθοριστικό παιχνίδι της ομάδας του στο Ψυχικό, καθώς δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα να μπορέσει ως την ώρα που μιλάμε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Δυτικής Αττικής ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να λύσουν σύντομα το πρόβλημα, ώστε να μπορέσουν να έχουν κοντά τους τον πολύπειρο σμολ φόργουορντ.

- See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=152909:2015-12-11-10-32-48&catid=32:a2&Itemid=14#sthash.75txrU0a.dpuf
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 23:12