Κρίμα τέτοιες συμπεριφορές από τον Πανιώνιο και τους ανθρώπους!. Εμείς να τους φιλοξενούμε σαν «κύριοι» και αυτοί όταν πηγαίνουμε σπίτι τους να μας λένε… Χαλκηδόνα. Γι’ αυτό και ο Ατρόμητος Κ12 (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004) του έδωσε σήμερα ένα καλό μάθημα στη Βούλα νικώντας τον με σκορ 3-2 έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.
Έγιναν και «πολλά άλλα» σε αυτό το παιχνίδι, όπως η άρνηση του προπονητή του Πανιώνιου να τείνει το χέρι στον προπονητή του Ατρόμητου σημείο του εκνευρισμού του για την ήττα της ομάδας του που δεν ήταν η πρώτη. «Πελάτης» έχει γίνει….
Δύο γκολ πέτυχε ο Χριστοφορίδης κι ένα ο Τσαντήλας.
Ο προπονητής Δημήτρης Χιώτης χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές: Σέιμαν, Δεσύμπρης, Καρδάμης, Τσουχλαράκης, Κουφόπουλος, Ντονικιάν, Μητρόπουλος, Χριστοφορίδης, Αγκούσι, Ανταλής, Τσαντήλας, Κουρσάρης, Ζούγρης, Αμαρίντο.