Τελευταία ενημέρωση 04:47, 26 Απρ 2024

Την καλύτερη επιλογή με Καραγιάννη

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την καλύτερη επιλογή για τον πάγκο του έκανε ο ΓΣΠ προσλαμβάνοντας τελικά τον Νίκο Καραγιάννη, με τον οποίο είχε γευθεί τη χαρά της ανόδου στην Α1.

Φαίνεται ότι το πρέσινγκ που του άσκησε η διοίκηση απέδωσε καρπούς καθώς χθες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η περίπτωση του όδευε προς ναυάγιο αλλά σήμερα ο Καραγιάννης είπε το «ναι» και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Νίκο Καραγιάννη, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο πολύπειρος προπονητής, αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του.

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα να επιστρέφω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, όπως είναι το Περιστερι! Τόσο ο κόσμος, όσο και η διοίκηση, το σταφ και οι παίκτες νιώθουν πολύ άσχημα για το ότι η ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Θα κάνουμε το παν για να αλλάξουμε το αγωνιστικό μας πρόσωπο και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρω ότι ο κόσμος του Περιστερίου είναι μεγάλη δύναμη και τον περιμένω στο γήπεδο για να μας βοηθήσει!", τόνισε ο Έλληνας κόουτς, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 και είναι αποφασισμένος να πετύχει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Ο ΓΣΠ τιμή και ευλογία» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας