Τελευταία ενημέρωση 02:46, 26 Απρ 2024

Στο «κάδρο» ο Νίκος Καραγιάννης

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σενάρια για την πρόσληψη του Νίκου Καραγιάννη σατην τεχνική ηγεσία του ΓΣΠ κυκλοφορούν πλέον στην μπασκετική πιάτσα και σχετίζονται με την απόφαση του προπονητή να αποχωρήσει από τον Παπάγου στον πάγκο του οποίου κάθισε σε τρία παιχνίδια και αποχώρησε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο ίδιος μίλησε σε πολύ φιλικό τόνο με τους διοικούντες της ομάδας, εξηγώντας τους ότι οι λόγοι δεν τον αφήνουν να συνεχίσει, και έτσι εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας, με τους «στρατηγούς» να ψάχνουν για τρίτο τεχνικό μέσα στην ίδια αγωνιστική σεζόν.

Το θέμα του διαδόχου του Κώστα Παπαμάρκου θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες και ίσως η διοίκηση να ανακοινώσει το νέο προπονητή την ερχόμενη εβδομάδα δεδομένου ότι ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον αήττητο Φάρο Κερατσινίου που ούτως είναι ή άλλως είναι εκτός προγράμματος.

 

Μόλις για τρία παιχνίδια έμεινε στον πάγκο του Παπάγου ο Νίκος Καραγιάννης, με τον έμπειρο τεχνικό να αποχωρεί από την ομάδα τους «Στρατηγούς» επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος είχε αναλάβει τον Παπάγο μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Καλογήρου, πρόλαβε και έμεινε στον πάγκο του για τρία παιχνίδια, έχοντας δυο νίκες και μια ήττα. Ο ίδιος μίλησε σε πολύ φιλικό τόνο με τους διοικούντες της ομάδας, εξηγώντας τους ότι οι λόγοι δεν τον αφήνουν να συνεχίσει, και έτσι εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας, με τους «Στρατηγούς» να ψάχνουν για τρίτο τεχνικό μέσα στην ίδια αγωνιστική σεζόν.

- See more at: http://basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=152407%3A2015-12-01-13-04-53&catid=4%3Ab-ethniki&Itemid=15#sthash.NtYkMpnY.dpuf
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα οι Γυναίκες από Προμηθέα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας