Τελευταία ενημέρωση 20:07, 13 Δεκ 2025
Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Τις θαλασσινές και υπέροχες  γεύσεις της «Ψαροκασέλας» απόλαυσαν οι παίκτες του ΑΟ Περιστερίου λίγες ώρες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Η διοίκηση παρέθεσε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε ένα από τα πιο αυθεντικά μεζεδοπωλεία του Περιστερίου και ανταλλάχτηκαν οι καθιερωμένες ευχές για τα νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος Νίκος Αναστασόπουλος ευχήθηκε στους παίκτες να έχουν υγεία πάνω από όλα και όσον αφορά την ομάδα ζήτησε να συνεχίσουν να δείχνουν την ίδια καλή συμπεριφορά που έχουν κατατάξει τον Όμιλο υψηλά στην συνείδηση των φιλάθλων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο ΑΟ Περιστερίου θα υποδεχθεί αύριο (Τετάρτη)  στο γήπεδο Ηφαίστου την Ηλιούπολη σε ένα κλασσικό αθηναϊκό ντέρμπι (16.30).

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015 21:57
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δεν πήρε ότι του άξιζε με Ηλιούπολη »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Γερά στο... κόλπο της ανόδου

Γερά στο... κόλπο της ανόδου

12 Δεκ 2025 Ένωση Περιστερίου

«Γκέλαρε» και έχασε έδαφος

«Γκέλαρε» και έχασε έδαφος

11 Δεκ 2025 Ανθούπολη

Αποκλεισμός στον Ταύρο!

Αποκλεισμός στον Ταύρο!

11 Δεκ 2025 Ήφαιστος

Τι διπλό (στη Σαραγόσα) ήταν αυτό!

Τι διπλό (στη Σαραγόσα) ήταν αυτό!

11 Δεκ 2025 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας