Τελευταία ενημέρωση 17:24, 19 Απρ 2024

«Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις Ακαδημίες»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ γυρίζει σελίδα και η ανταπόκριση των παιδιών στις ακαδημίες του συλλόγου έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Ένας από τους ανθρώπους του συλλόγου που ασχολούνται καθημερινά με αυτό το project είναι ο Γιώργος Παρδακίδης, που αποτελεί εδώ και χρόνια πιστό στρατιώτη του ΓΣΠ.

Ο ίδιος τόνισε για το θέμα των ακαδημιών:

«Κάτι καινούριο γεννιέται στις ακαδημίες μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα με νέους προπονητές έναν πολύ καλό γυμναστή, τον Μάνο Κότση,  γιατρό τον Ρένο Καραμάνη και φυσιοθεραπευτή τον Μανό Παπαμανώλη! Με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, η φιλοσοφία μας είναι τα παιδιά να έρχονται χαμογελαστά και να φεύγουν χαμογελαστά από το γήπεδο.  Υπηρεσίες που είναι προσιτές για όλους. Μέσα από οικονομικά πακέτα που έχουμε ετοιμάσει για όλες τις οικογένειες του Περιστερίου και όχι μόνο, στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν την νεολαία μας που τόσο την έχει ανάγκη ο σύλλογος και να κάνουμε ξανά τις ακαδημίες του ΓΣΠ μια από τις καλύτερες πανελληνίως. Γι’ αυτό έχουμε εντάξει σε αυτές έναν άνθρωπο που έχει εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, τον Γιάννη Θεολογίτη και μαζί ένα καλό team . Πιστεύουμε ότι θα φέρει το αποτέλεσμα που προσδοκούμε.

Εκτός από τον Θεολογίτη και το team του, θεωρώ ότι θα κάνουμε τη διαφορά μια με υπηρεσία όπως οι ατομικές προπονήσεις, με  του έμπειρους στο χώρο του μπάσκετ:  τον Μάνωλη Παπαμακάριο και τον Αλέξη Πετρούλα.  Σε κανέναν άλλο σύλλογο δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο! Το Περιστέρι θέλουμε να διαφέρει και θα διαφέρει» .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και «ναι» στην Α2 και 3 μεταγραφές! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας