Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κλειδώνει» η Α2, πρεμιέρα με Πανιώνιο!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Α2 ερχόμαστε! Θέμα ημερών αν όχι ωρών είναι να επισημοποιηθεί η συμμετοχή του ΓΣΠ στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία έπειτα από την αδυναμία του ΚΑΟ Δράμας να πάρει μέρος στην Α1.

Η περίπτωση του ΚΑΟΔ λειτουργεί ως ντόμινο καθώς στην Α1 θα αντικατασταθεί από το Λαύριο που τερμάτισε πέρυσι τρίτο στην Α2, πίσω από Καβάλα και Αρκαδικό. Από τον ΕΣΑΚΕ περιμένουν και το επίσημο έγγραφο για να προχωρήσουν στις απαραίτητες κινήσεις.

Με την σειρά του ο ΓΣΠ που είναι τρίτος στην επετηρίδα της Β’ Εθνικής θα πάρει τη θέση του Λαυρίου.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου λοιπόν διαγράφουμε την κλήρωση της Β’ Εθνικής που έγινε πριν λίγες μέρες. Άμα μάλιστα ισχύσει η κλήρωση της Α2 και τη θέση του Λαυρίου θα πάρει αντίστοιχα ο ΓΣΠ τότε στην πρώτη αγωνιστική το μπασκετικό καμάρι της πόλης μας θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο!.

Πάντως παρουσία ισχυρών ομάδων και η έλευση παικτών πολύ υψηλού επιπέδου έχουν δώσει ιδιαίτερο χρώμα και ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα της Α2, που κλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής. Βγήκε αναλυτικά το πρόγραμμα για ολόκληρη σεζόν με τη συμμετοχή 16 ομάδων (λόγω της δικαίωσης του Φιλίππου Βέροιας από το ΑΣΕΑΔ). Την επόμενη σεζόν θα παίζουν 14 στην κατηγορία, ενώ για πρώτη φορά έγινε εισαγωγή πλέι-οφ ανόδου (από τη 2η ως την 5η θέση) και play-out για τον υποβιβασμό.

Χθες στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο ΓΣΠ έδωσε φιλικό παιχνίδι με το Ψυχικό.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2015 18:28