Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι 2+1 δρόμοι του ΓΣΠ για την Α2

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολλές πιθανότητες για να αγωνιστεί στην Α2 από τη νέα χρονιά έχει ο ΓΣΠ και ίσως έτσι να εξηγείται η πολύ αξιόλογη μεταγραφική δραστηριότητα της νέας διοίκησης που έχει δημιουργήσει μια ομάδα που εκ πρώτης όψης φαίνεται πολύ μεγάλη για να την χωρέσει η Β’ Εθνική.

 

Τρεις ομάδες που είναι στην Α2 έχουν πολλά προβλήματα και αν όχι και οι τρεις τουλάχιστον η μια θεωρείται βέβαιο ότι θα δηλώσει αδυναμία στο νέο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου ο ΓΣΠ ως πρώτος επιλαχών θα κερδίσει το εισιτήριο για την άνοδο δεδομένου ότι το Άργος Ορεστικό έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη θέση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν ο ΟΦΗ και ο Πανιώνιος. Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στην κρητική ομάδα η οποία είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Α2, με τους παράγοντες της ομάδας να σκέφτονται την επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Ο ΟΦΗ αδυνατεί να ξεπεράσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που μαστίζουν. Την ίδια στιγμή οι μέρες περνούν αλλά δεν φαίνεται να βρίσκεται λύση στον Πανιώνιο που άμα θέλει να κάνει εξυγίανση μια οδός υπάρχει και είναι η Β’ Εθνική.

Κύκλοι από την Πλατεία διαβεβαιώνουν πως για να είναι βιώσιμος ο Πανιώνιος τη νέα σεζόν και να μην επαναληφθούν τα λάθη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα θα πρέπει να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική, με τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο να μπαίνει μπροστά στη νέα αυτή προσπάθεια. Επιπλέον, άνθρωποι του Ερασιτέχνη θέλουν να συναντηθούν με τον Σταμούλη, ώστε να τον πείσουν να δεχτεί την πρόταση η ομάδα να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική της νέας σεζόν.

Τέλος μικρότερα προβλήματα αντιμετωπίζει ο ΚΑΟΔ αλλά και η δική του διοίκηση εξετάζει τη λύση της Β’ Εθνικής. Όπως και να έχει οι πιθανότητες για να μην αγωνιστεί μια από τις τρεις ομάδες στην Α2 είναι πάρα πολλές και το κενό θα το καλύψει ο ΓΣΠ που θα βρεθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία έχοντας μια πολύ καλή μαγιά για να κάνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα.