Τελευταία ενημέρωση 18:50, 13 Ιαν 2026

Με τον Λιόλο και την Τσαρούχα η αχλάδα έχει πίσω όμως την ουρά!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χειρουργική ήττα από τον Προμηθέα γνώρισε  σήμερα ο ΓΣΠ στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», για την 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2025.

Η διαιτητική τριάδα με πρωταγωνίστρια την περίφημη Τσαρούχα ήταν εκεί όποτε χρειαζόταν από το Γ' δεκάλεπτο και μετά, βάζοντας το χεράκι της για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Όταν το Περιστέρι προσπαθούσε να πλησιάσει εμφανιζόταν η Τσαρούχα και έβγαζε λαγό από το μανίκι της ευνοώντας την ομάδα του Λιόλιου. Βέβαια στοίχησαν τα λάθη αλλά και η απουσία του Νίκολς για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Από κάποια στιγμή και μετά ήταν εμφανής ο εκνευρισμός των παικτών που έβλεπαν ότι η όποια προσπάθεια τους δεν θα είχε αντίκρυσμα. Είμαστε όμως ακόμη νωρίς η αχλάδα για την ομάδα του Λιόλιου και την Τσαρούχα έχει πίσω την ουρά.

Οι παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου που αγωνίστηκαν χωρίς τον Τάι Νίκολς (ίωση) είχαν τον έλεγχο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (18-13 στο 10’) με τους Τζέικ Βαν Τούμπεργκεν και Σι Τζέι Χάρις να δίνουν λύσεις, καθώς από το πρώτο 5λεπτο ο Άλβαρο Καρντένας φορτώθηκε με τρία φάουλ!

Με καλή άμυνα και βοήθεια από την περιφέρεια από τον Τζον Ιτούνας το Περιστέρι Betsson είχε τον πλήρη έλεγχο (28-22 στο 15’) και με τον Ομάρ Πέιν βρέθηκε στο +7 (42-35 στο 19’) πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο με το τετράποντο του Κλοντέλ Χάρις στο +3 (42-39 στο 20’) για τους «κυανοκίτρινους».

Στο τρίτο 10λεπτο ο Προμηθέας ανανέωσε πολλές επιθέσεις με επιθετικά ριμπάουντ και με πέντε τρίποντα (τρία του Χάρις, 1 του Μακούρα και 1 του Χάμοντς) βρέθηκε στο +13 (59-72 στο 30’).

Στην τελευταία περίοδο με σημαντικά καλάθια του Άλβαρο Καρντένας μείωσε στους 7 ππόντους (69-76 στο 33’), αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή και γνώρισε την ήττα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαρούχα, Τσολάκος, Αγγελής.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-13, 42-39, 59-72, 80-92.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Betsson (Ξανθόπουλος): Καρντένας 12 (1/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 λάθη), Βαν Τούμπεργκεν 15 (4/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 1/1 βολή, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πέιν 6 (5 ριμπάουντ), Χάρις 13 (2/8 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 9/10 βολές, 4 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Πετράκης, Γιάνκοβιτς 8 (4/5 δίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Ιτούνας 11 (3/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Καπιρέλης, Μουράτος 5, Τζιάλλας, Αμπερκρόμπι 2, Κακλαμανάκης 8 (4/8 δίποντα, 5 ριμπάουντ).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Σεγκούρα): Χάμοντς 18 (3/8 τρίποντα), Κόουλμαν 10 (2 τρίποντα), Μπαζίνας 5, Γκρέι 18, Μακούρα 8 (1/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Χάρις 25 (5/10 τρίποντα), Πλώτας 4, Καπετάκης, Λάγιος 2, Καραγιαννίδης 2, Σταυρακόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Ίσως είναι η χειρότερη μας εμφάνιση φέτος» »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Μοιρασιά με ΑΟΑΝ

Μοιρασιά με ΑΟΑΝ

13 Ιαν 2026 Χρυσούπολη

Στην ΑΕ Περιστερίου ο Μηδέλιας

Στην ΑΕ Περιστερίου ο Μηδέλιας

13 Ιαν 2026 Ένωση Περιστερίου

Μπάσιμο στην τριάδα

Μπάσιμο στην τριάδα

13 Ιαν 2026 Ανθούπολη

Βαριά ήττα από Διάνα

Βαριά ήττα από Διάνα

13 Ιαν 2026 Φοίνικας

Γύρισε άπραγος από Ταύρο

Γύρισε άπραγος από Ταύρο

13 Ιαν 2026 ΑΟ Περιστερίου

«Βράζει για τη διαιτησία!
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας