Σε μία ακόμη προσθήκη με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο προχώρησε ο Ήφαιστος Περιστερίου, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Κωνσταντίνο Κουνάδη.
Ο 19χρονος μέσος μετακινείται από την Αγία Ελεούσα, στην οποία κατέγραψε σημαντικό χρόνο συμμετοχής την περασμένη σεζόν στη Β’ ΕΠΣΑ, αγγίζοντας τα 2.116 αγωνιστικά λεπτά.
Στο παρελθόν φόρεσε για δύο διαδοχικές χρονιές τη φανέλα της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων, τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ Κατηγορία, ξεπερνώντας συνολικά τα 4.000 λεπτά συμμετοχής, γεγονός που φανερώνει τη σταθερότητά του στο βασικό σχήμα των ομάδων όπου αγωνίστηκε.
Η μεταγραφή του στον Ήφαιστο εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της ομάδας να ενισχυθεί με νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν εμπειρία από τα τοπικά πρωταθλήματα, δείχνοντας διάθεση να στηριχτεί σε παίκτες με προοπτική και ταυτόχρονα αγωνιστικές παραστάσεις.