Τελευταία ενημέρωση 06:13, 09 Μαρ 2026

Τέσσερα μετάλλια στο Acropolis Junior

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με 25 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε το Σαββατοκύριακο (10-11/5) η ομάδα κολύμβησης του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου στους διεθνείς αγώνες Acropolis Junior.

Τέσσερα μετάλλια, δυο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός για την ομάδα κολύμβησης του ΓΣΠ, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Όλα τα παιδιά του Συλλόγου που έλαβαν μέρος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανέβασαν την ομάδα στην 21η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Επίσης, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είχε δύο διακρίσεις αθλητών, ανάμεσα στους 8 καλύτερους ανά ηλικιακή κατηγορία.
Τέλος, οι επόμενοι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι στο κολυμβητήριο του Αλίμου, όπου ο Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει τα «ΡΕΣΤΕΙΑ» (24-25/5/2025).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος »

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Άβολη ισοπαλία!

08 Μαρ 2026 ΑΟ Περιστερίου

Καλό «διπλό» στο Καλαμάκι

Καλό «διπλό» στο Καλαμάκι

08 Μαρ 2026 Χρυσούπολη

Ανταγωνιστικός με «φονέα»
«Χτίζει» σερί  4-1 τα Ιλίσια 2004

«Χτίζει» σερί 4-1 τα Ιλίσια 2004

08 Μαρ 2026 Άγιος Ιερόθεος

Κέρκεζ:«Να είμαστε πιο γενναίοι!»
Κρατάει τον βαθμό στο Χαριλάου!

Κρατάει τον βαθμό στο Χαριλάου!

08 Μαρ 2026 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας