Ο Ατρόμητος δεν άξιζε την ήττα χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ακόμη και η ισοπαλία δεν έπρεπε να τον ικανοποιεί βάσει των ευκαιριών που έκανε αλλά δεν πήρε ούτε αυτήν και τώρα πια πρέπει να ξεχάσει την Ευρώπη και να κοιτάξει να κάνει ένα καλό φινάλε.
Η ομάδα του Γκαρσία βρήκε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τους Τζοβάρα (11’) και Μπάκου (39’) να μην κάνουν καλά τελειώματα παρότι βρέθηκαν σε καλές θέσεις μέσα στην περιοχή. Ο Άρης τα βρήκε σκούρα απέναντι στη καλά διαβασμένη άμυνα των Περιστεριωτών και ουσιαστικά απείλησε μόνο στο 33’ με μια κεφαλιά του Μορόν από στατική φάση.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ στο 46’ με τον Κουέστα να κάνει τεράστια επέμβαση στην εξ επαφής κεφαλιά του Τζοβάρα ο οποίος επιθετικά ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Αστεριού. Ο Άρης απείλησε στο 53’ με ένα σουτ έξω από την περιοχή που μπλόκαρε με υπερένταση ο Χουτεσιώτης. Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός «πάγωσε» και ο Γκαρσία άργησε χαρακτηριστικά να φρεσκάρει μπροστά στην ομάδα αφού ο Ατρόμητος ήθελε μόνο τη νίκη για να ελπίζει για την 5η θέση.
Για να φτάσουμε στο 77’ όπου ο Μπράμπετς με κεφαλιά νίκησε την άμυνα του Ατρομήτου και άνοιξε το σκορ για τον Αρη. Στο 90’ Ατρόμητος άγγιξε την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Καλοσκαμη κόντραρε και πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι σε μια προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ξανά μπουν στο κόλπο. Θα μπορούσε μάλιστα στη φάση αυτή να δοθεί πέναλτι υπέρ του Μίχορλ σε ξεκάθαρο κράτημα από αντίπαλο του μέσα στην περιοχή, φάσεις που εύκολα πηγαίνουν στο Var. Ο Παλμεζάνο στις καθυστερήσεις σπατάλησε μια ακόμα ευκαιρία σε κενή εστία. Το 1-0 έμεινε ως το τέλος με τον Ατρόμητο να λέει «αντίο» στο ευρωπαϊκο εισιτήριο.
ΑΡΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κουέστα, Μάγιο (88’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μεντίλ, Μόντσου, Σιφουέντες, Νταρίντα (74’ Πάρντο), Σπίκιτς (63’ Ντουντού), Σαβέριο (88’ Ζαμόρα), Μορόν.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Μπρόρσον, Μανσούρ, Κίνι, Ουεαντρόγκο (88’ Μίχορλ), Τσιγγάρας, Καραμάνης, Τζοβάρας (78’ Καλοσκάμης), Γιουμπιτάνα (78’ Ουάρντα), Μπακού (88’ Παλμεζάνο).