Τελευταία ενημέρωση 23:26, 22 Ιουλ 2024

Παπαμάρκος: «Τιμή η συνεργασία μου»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έπειτα από την αποχώρηση του από τον ΓΣ Περιστερίου ο προπονητής μπάσκετ Κώστας Παπαμάρκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ενας μεγάλος και πολύ σημαντικός κύκλος, συνεργασίας, επιτυχιών, δημιουργίας σχέσεων ζωής, έφτασε στο τέλος του. Η δεύτερη παρουσία μου στο Περιστέρι, που άρχισε το 2018, ολοκληρώνεται με προσωπική μου απόφαση, με γνώμονα το ότι η ζωή είναι μια διαρκής πρόκληση και πρέπει να ανταποκρίνεσαι σε ευκαιρίες και εμπειρίες.

Δεν ήταν μόνο οι τίτλοι και οι διακρίσεις που κατακτήσαμε και πανηγυρίσαμε οι ομάδες υποδομής του Περιστερίου, δεν ήταν μόνο η διαρκής παραγωγική διαδικασία που έφερνε πρόοδο και έδινε την ευκαιρία για το επόμενο βήμα στους αθλητές, όλη αυτή η παρακαταθήκη που δημιουργήσαμε για το σταθερό μέλλον του συλλόγου.

Ήταν και οι αμέτρητες έντονες στιγμές, από αυτές που σε κάνουν «οικογένεια» με τους συνεργάτες μου προπονητές και μέλη των επιτελείων στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, με τον Φίλιππο Κότση και τον Γιώργο Παρδακίδη που στήριζαν έμπρακτα αυτή την προσπάθεια, με τον Γιώργο Πανταζόπουλο που το πίστεψε και δούλεψε για να προχωρήσει αυτό το μεγάλο πρόγραμμα δουλειάς και ανάπτυξης.

Ήταν τιμή η συνεργασία μου με αυτόν τον μεγάλο αθλητικό οργανισμό του μπάσκετ του Περιστερίου. Ηταν επίσης χαρά και υπερηφάνεια όλα όσα βίωσα. Θα νιώθω πάντα «σπίτι μου» αυτό το γήπεδο και πάντα δικούς μου ανθρώπους όσους συνεργάστηκα».

.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Παίρνει δανεικό τον Αβδάλα »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας