Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου βρίσκεται ο Χοακίν Χοσέ Μαρίν Ρουίθ, γνωστός ως Κίνι για την ενίσχυση της δεξιάς πτέρυγας.
Η ομάδα του Περιστερίου κινείται για τον Ισπανό παίκτη του Ολυμπιακού και κάτοχο του Conference League, αναγνωρίζοντας πως πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση λόγω κασέ και μνηστήρων.
Οι άνθρωποι του Ατρομήτου έχουν κάνει τις πρώτες επαφές αλλά η υπόθεση είναι σε πολύ αρχικό στάδιο. Ο 34χρονος μπακ βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του Πάμπλο Γκαρσία για την συγκεκριμένη θέση, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά.
Γεννήθηκε στην Κόρδοβα και σε μικρή ηλικία αγωνίστηκε στις Σένεκα, Αντεκέρα και Λουθένα, ενώ τη διετία 2012-2014 πέρασε από τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, την Καστίγια.
Το 2014 υπέγραψε στη Ράγιο Βαγεκάνο, με την οποία σε τρεις σεζόν αγωνίστηκε σε 77 παιχνίδια. Από το 2017 μέχρι και το 2023 έπαιξε στη Γρανάδα, με συνολικό απολογισμό 142 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 104 αγώνες στη La Liga.
Τη σεζόν 2022/23 είχε 31 συμμετοχές και βοήθησε τη Γρανάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και να επανέλθει στη La Liga. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε 11 συμμετοχές με δυο γκολ.
Πηγή atromitistas.gr