Τελευταία ενημέρωση 23:46, 22 Ιουλ 2024
Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε μια εξαιρετική επιλογή προχώρησε η Χρυσούπολη για να αντικαστήσει τον επίσης εξαιρετικό Δημήτρη Φιλίππου, πρόκειται για τον Βασίλη Γκούμα που ανέλαβε το τιμόνι για τη νέα χρονιά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο Βασίλης Γκούμας θα ειναι ο αντικαταστατης του μεχρι προτινος προπονητη του Α.Ο. ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Δημήτρη Φιλίππου.

Ο Βασίλης Γκούμας, είναι 45 ετών, αποτέλεσε πρώτος προπονητής στους Λύκους Χαϊδαρίου, έχει υπηρετήσει ως βοηθός προπονητής σε Ακράτητο, Ήφαιστο, Ατρόμητο Μεταμόρφωσης και για 15 χρόνια σε ομάδες αναπτυξιακής κατηγορίας αθηναϊκών συλλόγων, όπως Ατρόμητο Αθηνών, ΑΟ Χαϊδαρίου, Κένταυρο Βριλήσσιων, Μελίσσια, Α.Ο. Ιλίου, Λύκοι , Ακράτητος.

Η πολύχρονη εμπειρία του σε ομάδες αποτελεί ελπίδα ότι ο Α.Ο. Χρυσούπολης επιλέγει έναν προπονητή που γνωρίζει πώς να αναδεικνύει το δυναμικό των νέων παικτών και να τους οδηγεί στην ανάπτυξή τους.

Με την υπογραφή αυτής της συμφωνίας, η διοίκηση του Α.Ο. Χρυσούπολης δείχνει τη δέσμευσή της στην προώθηση της αναπτυξιακής ποδοσφαιρικής διαδικασίας και την ενίσχυση των τοπικών ταλέντων. Η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και η επένδυση στην ανάπτυξή τους αποτελούν προτεραιότητα για τον σύλλογο, και η προσθήκη του κ. Γκούμα θα ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση καλώς ορίζουν τον κ.Γκούμα και του εύχονται καλή επιτυχία.

Πλέον στον Α.Ο. Χρυσούπολης ξεκινούν οι συζητήσεις και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς σε εντατικούς ρυθμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τέλος ο Λάππας »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας