Τελευταία ενημέρωση 03:20, 19 Ιουλ 2024

Βορύλλας:«Να είμαστε υπερήφανοι για την Πατρίδα μας και την Πίστη μας, θέλουμε τη γνήσια οικογένεια με πατέρα και μάνα»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με δυναμικό τρόπο πορεύεται η “Νίκη” και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση επιδιώκοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ορμώμενη από τα όσα πρεσβεύει. Την στιγμή που παραδοσιακές αξίες βάλλονται όπως και ο ίδιος ο άνθρωπος η “Νίκη” με σειρά συγκεκριμένων προτάσεων έρχεται να απαντήσει στα διλλήματα που μπαίνουν στις ευρωεκλογές.

Με εμφατικό τρόπο ο περιστεριώτης βουλευτής Ανδρέας Βορύλλας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Νίκης» στάθηκε στον συνδετικό κρίκο που έδεσε απλούς ανθρώπους για να ασχοληθούν με την πολιτική “την αγάπη για την πατρίδα, την ακλόνητη πίστη στον Χριστό και την ιερότητα της οικογένειας” που σήμερα βάλλονται και αυτές όπως και άλλες ελληνικές αξίες. Ο κ. Βορύλλας στάθηκε στα ζητήματα που ανακύπτουν με την οικονομική ανέχεια και το που οδηγεί η παράνομη απρόσκλητη μετανάστευση, ενώ μίλησε για “το φυσιολογικό και το αφύσικο που βλέπουμε να έρχονται στην ίση μοίρα, με τα ΜΜΕ να διαπομπεύουν το μοντέλο της παραδοσιακής οικογένειας, αντιτάσσοντας το μοντέλο της ομοφυλόφιλης οικογένειας ως κάτι… ανώτερο και προοδευτικό”.

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως “…εμείς οι Έλληνες θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι για την Πατρίδα μας και την Πίστη μας. Θέλουμε τη γνήσια οικογένεια με πατέρα και μάνα και όχι γονέα 1 και γονέα 2. Θέλουμε ένα κράτος δικαίου και όχι ένα κουρελιασμένο Σύνταγμα”.

Ο κ. Βορύλλας καυτηρίασε τα όσα συμβαίνουν με την ελληνική στάση απέναντι στις εξωτερικές προκλήσεις, στάθηκε στο έγκλημα των Τεμπών, και, επιπρόσθετα αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που το κόμμα του ανέλαβε και προώθησε μέσα στο Κοινοβούλιο με συγκεκριμένες προτάσεις.

“Να είμαστε το ανάχωμα στις δυνάμεις που επιθυμούν τον αφανισμό των Εθνών και της Χριστιανικής ταυτότητας της Ευρώπης και να έχουμε δυνατή φωνή και το Ευρωκοινοβούλιο”, πρόσθεσε καταληκτικά στην παρέμβασή του ο κ. Βορύλλας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2024 17:35
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λύση συνεργασίας με τον Λούδη! »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας