Τελευταία ενημέρωση 02:18, 23 Μαϊ 2024

Κορακάκης: «Η χρονιά για τον Ατρόμητο ήταν πολύ περίεργη»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Αστέρα, ο  Γιώργος Κορακάκης μίλησε στη κάμερα της Nova για το μέλλον της ομάδας του Περιστερίου.

«Για τον αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος, κέρδισε δίκαια, πάμε παρακάτω. Για εμάς είναι καλό ας πούμε ότι την καλύτερη απόδοση σήμερα την είχε ένα παιδί από την ακαδημία μας, ο Καραμάνης και αυτό δείχνει κάτι για τη συνέχεια της ομάδας. Η χρονιά ήταν λίγο περίεργη, δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά είχαμε ένα πολύ καλό διάστημα, μετά πάλι τα ίδια.

Θα χρειαστούν αρκετές αλλαγές για την επόμενη χρονιά, εύχομαι να πάει πολύ καλύτερα η ομάδα. Βέβαια, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι ο Ατρόμητος είναι όλα αυτά τα χρόνια στη Super League μια αξιόπιστη ομάδα, μια αξιόμαχη ομάδα, και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και αυτό πρέπει να παραμένει και έχει παραμείνει στη συνείδηση του κόσμου».

Για τα νέα παιδιά, το αύριο του Ατρόμητου, είπε: «Ο Νίκος Αθανασίου έχει συμμετοχές, δείχνει ότι πλέον είναι έτοιμος να είναι ενεργός στο ρόστερ, και άλλα παιδιά που έρχονται από πίσω όπως ο Καραμάνης που μπήκε σήμερα, δείχνει ότι μπορούν να έχουν κάποιο ρόλο στην ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας