Τελευταία ενημέρωση 08:25, 19 Μαϊ 2024

Ο Βασίλης Λώλος στα εγκαίνια της νέας Μονάδας του Οικοτροφείου «ΙΚΕΛΟΣ»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο περιστεριώτης Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος παραβρέθηκε στα εγκαίνια της νέας Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Οικοτροφείο του Σωματείου «ΙΚΕΛΟΣ» στα όρια των δήμων Πετρούπολης & Ιλίου.

 Τον αγιασμό του νέου Οικοτροφείου τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. κ. Αθηναγόρας, παρουσία της προέδρου του Σωματείου «ΙΚΕΛΟΣ»  Λεμονιάς Νικολοπούλου και του Υφυπουργού Υγείας αρμόδιου για θέματα ψυχικής υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου.

 Στον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος έδωσε συγχαρητήρια εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά  στην πρόεδρο του «ΙΚΕΛΟΥ» Λεμονιά Νικολοπούλου και στους συνεργάτες της για το σπουδαίο έργο που πραγματοποιούν και τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Περιφέρεια θα είναι εμπράκτως δίπλα στο Οικοτροφείο για την επίλυση ζητημάτων που πιθανώς να προκύψουν στο μέλλον ώστε η δομή να  δικασφαλίζει την παραμονή των ενοίκων στην κοινότητα και τη συνέχιση των σχέσεών τους με τη ζωή και τη δράση της τοπικής κοινωνίας.

 Στην τελετή εγκαινίων εκπροσώπησαν ακόμη την Περιφέρεια Αττικής, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Μαριάνα Τουμαζάτου και η  Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αθανασία Παπασπύρου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βορύλλας: «Δικαιοσύνη, ο μεγάλος ασθενής» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Η αγωνία συνεχίζεται

Η αγωνία συνεχίζεται

18 Μαϊ 2024 Ηρακλής

Λύση συνεργασίας με Σάσσαλο!

Λύση συνεργασίας με Σάσσαλο!

16 Μαϊ 2024 ΑΟ Περιστερίου

«Παίξαμε με τρομερή διάθεση»

«Παίξαμε με τρομερή διάθεση»

16 Μαϊ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Στο...άνετο το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά!
Τιμήθηκε η γυναικεία ομάδα!

Τιμήθηκε η γυναικεία ομάδα!

14 Μαϊ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας