Τελευταία ενημέρωση 07:21, 19 Μαϊ 2024

Ο ΓΣΠ ένωσε τους ομογενείς μας στη Βόννη!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μόνο συγκίνηση μας πρόσφεραν οι ομογενείς που βρέθηκαν στη Βόννη και συμπαραστάθηκαν με «όλο τους το είναι» στην προσπάθεια του ΓΣΠ. Σαν να είναι μια δικιά τους ομάδα, οι ομογενείς δεν σταμάτησαν λεπτό να ενθαρρύνουν τους παίκτες του Σπανούλη. Είδαμε ένα πανό από τα Ζωνιανά της Κρήτης, ένα φίλαθλο με μπλούζα του Παναθηναϊκού....Το Περιστέρι και ο ΓΣΠ ένωσε τους ομογενείς στη Γερμανία και ειδικά της Βόννης. Ο πρόεδρος του ΓΣΠ Γιώργος Πανταζόπουλος το σχολίασε λέγοντας τα εξής:

Για τη παρουσία του κόσμου στο Game 3 με τη Βόννη: «Είναι πολύ ωραίες στιγμές. Αυτό που νιώσαμε όλοι είναι το πόσο σημαντικό ήταν το να μαζευτούν 150 Έλληνες που δεν ήταν Περιστέρι, αλλά φώναζαν για την ομάδα. Αυτό δείχνει και μια αξία που πήρε η νίκη μας. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να βλέπεις οπαδούς και φιλάθλους άλλων ομάδων να είναι στο γήπεδο και να στηρίζουν την ελληνική ομάδα στο εξωτερικό. Αυτό μάς έδωσε πραγματικά δύναμη. Όλα ήταν υπέροχα. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό, η ομάδα είναι μια “γροθιά” σε όλα και αυτό βγήκε και στο τέλος».

Ο Πανταζόπουλος είπε ακόμη για:

Για τον κόσμο του Περιστερίου στο Final 4: «Εμείς είχαμε ξεκινήσει πράγματα και από σήμερα κυκλοφορεί ήδη ο τρόπος και υπάρχει επικοινωνία με τον κόσμο πώς θα βρεθεί στο Βελιγράδι. Πιστεύαμε στην πρόκριση και είχαμε ήδη κάνει τις ετοιμασίες μας. Νομίζω ότι θα υπάρχει τρόπος να βρεθεί αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει την ομάδα από κοντά σε αυτήν τη μεγάλη στιγμή. Κάθε ομάδα δικαιούται από 2 χιλιάδες εισιτήρια. Πιστεύω ότι θα έρθουν πάνω από 600-700 άτομα εκτός Ελλάδας και ταυτόχρονα με άλλους Έλληνες θα ενωθούν και θα είναι μια ωραία παρουσία και του κόσμου στο γήπεδο».

Για τη στήριξη του κόσμου όλη τη σεζόν: «Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος πια εμπιστεύεται την ομάδα, έχει “δεθεί” μαζί της, “συγχωρεί” και την ήττα. Ο κόσμος δείχνει πραγματικά πόσο κοντά είναι στη ομάδα και πόσο πολύ εμπιστεύεται αυτήν την προσπάθεια».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Απρίλιος 2024 21:03
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τον κόντραρε στα ίσα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Η αγωνία συνεχίζεται

Η αγωνία συνεχίζεται

18 Μαϊ 2024 Ηρακλής

Λύση συνεργασίας με Σάσσαλο!

Λύση συνεργασίας με Σάσσαλο!

16 Μαϊ 2024 ΑΟ Περιστερίου

«Παίξαμε με τρομερή διάθεση»

«Παίξαμε με τρομερή διάθεση»

16 Μαϊ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Στο...άνετο το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά!
Τιμήθηκε η γυναικεία ομάδα!

Τιμήθηκε η γυναικεία ομάδα!

14 Μαϊ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας