Τελευταία ενημέρωση 14:57, 23 Μαϊ 2024

«Βγάλαμε τη σκληράδα μας και την ποιότητα στην επίθεση»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ο προπονητής του Περιστερίου bwin Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Είχαμε ετοιμάσει την ομάδα για ένας εκτός έδρας παιχνίδι που όλοι ξέρουμε ότι τα εκτός έδρας παιχνίδια κρύβουν πάντα κίνδυνους. Σεβόμαστε την ομάδα του Απόλλωνα, για εμένα δεν έχει σημασία η τελευταία θέση που βρίσκεται, τρέφουμε σεβασμό».

Και πρόσθεσε: «Είχαμε ορισμένα παιδιά που έπαιξαν δύο παιχνίδια σε λιγότερο από 48 ώρες, κάτι που είναι δύσκολο για την δική μας ομάδα.
Όταν αποφασίσουμε να παίξουμε άμυνα, βάλαμε την σκληράδα μας και την ποιότητα μας στην επίθεση, καταφέραμε και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Χριστόπουλος, τόνισε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για τη νίκη. Ξέρουμε ότι πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, είχαμε όμως πολλά κενά διαστήματα και κάθε λάθος το πληρώνεις με ομάδες όπως το Περιστέρι bwin. Τους επιτρέψαμε και βρήκαν σουτ μετά από κακές δικές μας επιθέσεις και αυτό δεν μπορείς να το κάνεις απέναντι σε μια καλή ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Τελικός» αύριο με Χάποελ! Καλή επιτυχία ΓΣΠάρα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας