Τελευταία ενημέρωση 07:34, 03 Δεκ 2023

Επτά ανανεώσεις για την γυναικεία ομάδα

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επτά αθλήτριες από την περσινή σεζόν διατήρησε στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024 η γυναικεία ομάδα πόλο του Γ.Σ. Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο ΓΣΠ έπειτα από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Θοδωρή Ανδρεάκου προχώρησε στις ανανεώσεις των συμβολαίων των κάτωθι αθλητριών: Κατερίνα Ζαφειράκη (τερματοφύλακας), Σμαράγδα Γροζοπούλου (περιφερειακός), Κατερίνα Αποστολίδου (περιφερειακός), Φρόσω Μπερίκου (φουνταριστός), Ξένια Πέττα (φουνταριστός), Μυρτώ Κάσσαρη (αμυντικός) και Μυρτώ Γκοτζιά (περιφερειακός).

Στόχος της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι πάνω σ’ αυτή την βάση των αθλητριών να «χτιστεί» η ομάδα της νέας χρονιάς για το απαιτητικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ενίσχυση με Μαμόγλου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Μετά τον Ατρόμητο έχει αύριο ΓΣΠ (με Απόλλωνα Πάτρας)
Μοίρασε χαμόγελα!

Μοίρασε χαμόγελα!

01 Δεκ 2023 ΓΣ Περιστερίου

Μπορούσε κάτι καλύτερο

Μπορούσε κάτι καλύτερο

28 Νοε 2023 Ηρακλής

Έχασε και άλλο έδαφος!

Έχασε και άλλο έδαφος!

28 Νοε 2023 Ήφαιστος

Άλωσε το Χαλάνδρι

Άλωσε το Χαλάνδρι

28 Νοε 2023 Κηπούπολη

Βαρελάς:«Ακριβοδίκαιη η διαιτησία»
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας