Τελευταία ενημέρωση 03:22, 02 Δεκ 2023
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε ένα ματς που οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν ανέτοιμες και επηρεασμένες από την προετοιμασία, Άγιος Ιερόθεος και Αθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Οι δύο προπονητές Θοδωρής Τρανός και Μάκης Μπαλαγιάννης χρησιμοποίησαν όλους τους παίΚτες που είχαν στη διάθεσή τους και είχαν μια εικόνα από την πορεία της προετοιμασίας.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, στο 58′ με αυτογκόλ του Μηλιώνη έγινε το 0-1. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 73′ ο Νησαριώτης.

ΆΓΙΟΣ ΙΕΡΌΘΕΟΣ: Μπακοδήμος, Μονεμβασίτης, Μαρίνης, Νταϊφώτης, Καλιακούδας, Βελλιανίτης, Τουρτούλι, Μπριστογιάννης, Υπό δοκιμή, Νησαριώτης, Ρήγας.

Αγωνίστηκαν και οι Μηλιώνης, Ζαγκλής, Χατζής, Φράγκος, Γκόντα, Υπό δοκιμή, Σουλοβάρι, Μάλλης, Θεοδοσίου, Βασιλείου.

Πηγή stoplekto.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Αύγουστος 2023 17:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Αγιασμός στον «Άγιο» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Μοίρασε χαμόγελα!

Μοίρασε χαμόγελα!

01 Δεκ 2023 ΓΣ Περιστερίου

Μπορούσε κάτι καλύτερο

Μπορούσε κάτι καλύτερο

28 Νοε 2023 Ηρακλής

Έχασε και άλλο έδαφος!

Έχασε και άλλο έδαφος!

28 Νοε 2023 Ήφαιστος

Άλωσε το Χαλάνδρι

Άλωσε το Χαλάνδρι

28 Νοε 2023 Κηπούπολη

Βαρελάς:«Ακριβοδίκαιη η διαιτησία»
Με αξιοπρέπεια στο ΣΕΦ!

Με αξιοπρέπεια στο ΣΕΦ!

28 Νοε 2023 ΓΣ Περιστερίου

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας