Τελευταία ενημέρωση 03:45, 18 Απρ 2024

Συγκίνηση στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
 
Πηγή gazzetta.gr/Mάκης Σταθάτος

Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται αύριο να σβήσει τα 100 κεράκια του και οι δράσεις στην πόλη του Περιστερίου για το ιστορικό αυτό γεγονός, έχουν αρχίσει από τους οργανωμένους οπαδούς του «Fentagin».

Μετά την εορταστική ατμόσφαιρα της Κυριακής  ακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας μια ξεχωριστή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου της πόλης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών σύσσωμος ο Ατρόμητος οργανισμός (ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, ακαδημίες, παλαίμαχοι), οργανωμένοι οπαδοί, απλοί φίλαθλοι, αλλά και κάτοικοι της πόλης.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Άκης Λιγνός (σύνδεσμος οπαδών «Fentagin»), ενώ το παρών έδωσαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, ο πρόεδρος του ΑΠΣ Αντώνης Πατατανές, αλλά και ο εγγονός ενός εκ των ιστορικών ιδρυτών του Ατρομήτου, Ανδρέας Τσουρουκτσόγλου.

Το κεράσακι της βραδιάς, ήταν η παρουσίαση κάποιων αποσπασμάτων του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ «100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» σε σκηνοθεσία Χρήστου Καρτέρη, που θα προβληθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στον ιστορικό κινηματογράφο «Φοίβο» του Περιστερίου. Μαζί με τα αποσπάσματα προβλήθηκε και το πρώτο τρέιλερ, μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα.

Η εκδήλωση περιείχε βραβεύσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ενώ έγινε ειδική αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, καταστάσεις και δράσεις τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν. Οι ιστορίες των πρωταγωνιστών δημιούργησαν μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Μάιος 2023 22:46
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας