Τελευταία ενημέρωση 06:59, 19 Απρ 2024

Η ελπίδα δεν χάθηκε για τον Φοίνικα!

Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με κόντρα τη διαιτησία ο Φοίνικας ηττήθηκε στο Βύρωνα από τη Δόξα που κέρδισε την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ με σκορ 2-1 αλλά η ελπίδα δεν χάθηκε ακόμη....

Ο Φοίνικας στο τελευταίο ματς με τον Αγιο Δημήτριο θέλει μόνο νίκη, και παράλληλα να μην νικήσει ο Απόλλωνας τη Δόξα. Αν νικήσουν και οι δύο (Φοίνικας και Απόλλωνας), τότε θα γίνει νέο μπαράζ μεταξύ τους για την άνοδο.

Το ματς είχε δύο όψεις, με τους γηπεδούχους να είναι σαφώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος. Στο 12′ ο Τσακνάρης είχε δοκάρι, ενώ το σκορ άνοιξε στο 29′ όταν ο Ζευκιλής με έξοχο σουτ από πλάγια έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα στο 34′ η Δόξα κέρδισε πέναλτι, με τον Ρωμανό να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος και ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Στο 58′ η προσπάθεια του Χαλικιά σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 62′ ήρθε η μείωση του σκορ όταν ο Κόρδας δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στη συνέχεια ο Φοίνικας πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ στο 88′ διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι θεωρώντας ότι υπήρξε χέρι αμυντικού.

Πολλά παράτονα από τη διαιτησία του Μπαιρακτάρη έχει ο Φοίνικας.

ΔΌΞΑ ΒΎΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος, Βουτάς, Ρωμανός, Λιακόπουλος, Τσακλάνος, Χαλβατζής (83′ Νικόλας), Λεβέντης, Καρατσομπανάκης (68′ Χουχουλής), Ζευκιλής (90′ Μίζιος Σ.), Τσακνάρης (46′ Δούκας).

ΦΟΊΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Παπαδιώτης, Ηλιόπουλος (46′ Μαρκαντωνάτος), Ανδριανάκος (61′ Κόρδας), Λάσκαρης, Μποζάς, Γιαταγανάκης, Αθανασάκης, Διονάτος (46′ Καραλής), Μάζης, Λαγός, Χαλικιάς (80′ Θεοδωρακόπουλος).

Πηγή stoplekto.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Τελικός» με Μπραχάμι αύριο για Φοίνικα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας