Τελευταία ενημέρωση 12:10, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης που δίνει το «εισιτήριο» για την Ευρώπη θέλει να κάνει η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου την Τετάρτη (3/5, 15:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη θέλουν να αξιοποιήσουν την δύναμη της έδρας και να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα έναντι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, σε μια σειρά που θα κριθεί στις δυο νίκες.

«Είναι οι τελευταίοι αγώνες της φετινής σεζόν και είναι πολύ σημαντικοί για τον Σύλλογο, γιατί θα διεκδικήσουμε το εισιτήριο για την Ευρώπη. Με τη συγκεκριμένη ομάδα χάσαμε πέρσι την ευκαιρία που είχαμε λόγω όσων συνέβησαν, οπότε έχουμε μεγάλο κίνητρο» υποστήριξε ο Χρήστος Μπιτσάκος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Όσο για το τι πρέπει να προσέξουν οι «κυανοκίτρινοι» στο πρώτο παιχνίδι, ο περιφερειακός του ΓΣ Περιστερίου, υποστήριξε: «Θεωρώ ότι η άμυνα είναι αυτή που θα κρίνει την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που επιλέγει να παίξει με ατομικές ενέργειες, οπότε αν προσέξουμε τις λεπτομέρειες και έχουμε ψυχραιμία και υπομονή στην επίθεση, πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα πραγματοποιηθεί στο «Ποσειδώνιο» Κολυμβητήριο το προσεχές Σάββατο (6/5, 15:30) και εφόσον χρειαστεί τρίτο θα γίνει την επόμενη Τετάρτη (10/5, 15:30) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Βλέπει...Ευρώπη το πόλο του ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας