Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «ευχαριστώ» του Βολονάκη!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Με αφορμή τη συνεργασία που είχε με τον Άγιο Ιερόθεο ο προπονητής, Φώτης Βολονάκης, παραχώρησε την εξής δήλωση στο Soccerlive.gr

«Ο ΆΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ μια μεγάλη ομάδα με ιστορία στο Περιστερι και στη Γ εθνική που θα πρέπει άμεσα να ξαναγεννηθεί και να επιστρέψει στη Γ εθνική μέσα από αγάπη και θέληση !!
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ !!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ και συγκεκριμένα τον κύριο Γιώργο Καρβέλη που μου έδωσε την ευκαιρία να αναλάβω τα ηνία αυτής της ιστορικής ομάδας γνωρίζοντας μου πως είναι δύσκολα τα πράγματα και πως είμαι ο 6ος κατά σειρά Προπονητης !!
Δε φοβήθηκα την πρόκληση ούτε την πρόσκληση Πήρα τον συνεργάτη μου τον ΤΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ έναν πραγματικά εργάτη δίπλα μου και δουλέψαμε από την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου που αναλάβαμε.
Με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών στο μηδέν,καταφέραμε να φτιάξουμε μια ομάδα να πάρουμε 2 ισοπαλίες με ένα καλό σύνολο ,να έχουμε καλή ψυχολογία,ενδιαφέρον και ποδοσφαιρικό εγωισμό για κάθε παιχνίδι αλλά δυστυχώς οι τραυματισμοί ο ένας πίσω από τον άλλον των παιδιών αυτών δε βοήθησε στο σύνολο και στη διάρκεια (ξέρετε μια καλή ομάδα είναι σαν μια αλυσίδα αν σπάσει ο κρίκος σπάει και η αλυσίδα). Καταφέραμε και μείναμε όμως ομάδα έστω και με 12 ποδοσφαιριστές και 2 τερματοφύλακες από την Ακαδημια τον ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ 17 ετών και τον ΜΑΓΚΟΠΟΥΛΟ ΘΟΔΩΡΗ 17 ετών !!
Ευχαριστώ λοιπόν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές αυτής της ομάδας που ήταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΕΛΗΣ που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία στη καριέρα μου τον συνεργάτη μου γυμναστή και προπονητή με UEFA Β ,ΤΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ,τους ποδοσφαιριστές μου ,τον φροντιστή και την ψυχή της ομάδας ο άνθρωπος μας ο ΑΚΗΣ κ ο γενικός μας αρχηγός Κώστας Μπακοπουλος ,την κοπέλια μας την Σταυρουλα!
Εύχομαι στον Άγιο Ιερόθεο όπως τον τίμησαμε να τον τιμήσουν κ άλλοι και να ξαναφτάσει ψηλά εκεί που αξίζει στο επανιδείν λοιπόν».