Τελευταία ενημέρωση 06:14, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Φοίνικας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βαθμό βαθμό προχωρούν στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου ο Φοίνικας Περιστερίου και η Δόξα Βύρωνος, που έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην αναμέτρησή τους για την 2η αγωνιστική της διαδικασίας.

ΠΗΓΗ: soccerlive.gr

Ύστερα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο στάδιο της Χωράφας, με ιδιαίτερη αγωνιστική ένταση, καλό ρυθμό και περίπου 400 φιλάθλους να το παρακολουθούν παρά τη βροχόπτωση, οι δύο ομάδες εκπλήρωσαν το κομμάτι της εξουδετέρωσης, όμως απέτυχαν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους κυανόλευκους να έχουν την ελαφρά υπεροχή και τις περισσότερες περιπτώσεις στις οποίες πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τους κυανέρυθρους να χάνουν την καλύτερη ευκαιρία σε αυτό το διάστημα, όταν στο 34' ο Λαγός νικήθηκε από τον Μεϊμάρογλου σε τετ α τετ. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα φιλόδοξο σουτ του Τσακλάνου στο 41' και με μία καλή προσπάθεια του Βουτά στο 44'.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και για ένα εικοσάλεπτο περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τη Δόξα. Σε αυτό το διάστημα είχαν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν, με κυριότερες εκείνη του 60' όπου πρωταγωνίστησαν οι Αθανασάκης και Λαγός, αλλά και δύο λεπτά μετά όπου σε φάση διαρκείας τα αλλεπάλληλα σουτ των παικτών του Φοίνικα σταματούσαν πότε στον γκολκίπερ και πότε σε σώματα. Στο 70' ο Διονάτος έκανε την ενέργεια και το σουτ από τη δεξιά πτέρυγα, όμως ο Νικολακόπουλος απέκρουσε σωτήρια στη γωνία του και λίγα λεπτά μετά οι άνθρωποι του Φοίνικα ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Λαγός από θέση δεξιά στην περιοχή. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ της νίκης, με τους Βυρωνιώτες να ανεβαίνουν πάλι και να χάνουν πολύ καλή ευκαιρία στο 91', όταν ο Βουτάς ανάγκασε σε σωτήρια απόκρουση τον Νικολακόπουλο με μακρινό, αλλά καλοζυγισμένο φάουλ.

Διαιτητές: Μαχαίρας, Τζανής-Μπεκιάρι

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Νικολακόπουλος, Ηλιόπουλος (53' Αθανασάκης), Θεοδωρακόπουλος (46' Διονάτος), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Δήμος (91' Παπαδόπουλος), Μάζης, Λαγός (80' Καλυβάς), Μαρκαντωνάτος (46' Μποζάς)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (65' Κουτσαυτίκης), Βουτάς, Ρωμανός, Λιακόπουλος (72' Χουχουλής), Τσακλάνος, Χαλβατζής, Λεβέντης, Καρατσομπανάκης, Ζευκιλής (78' Φυρίγος), Τσακναρής (46' Δούκας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πήρε βαθμό στο Μπραχάμι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας