Τελευταία ενημέρωση 11:48, 25 Απρ 2024

Κάλεσμα συστράτευσης για τη νέα χρονιά!

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ο πρόεδρος του Ηρακλή Γρηγόρης Καλαντζής προχώρησε σε απολογιστική δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και προχώρησε σε κάλεσμα συστράτευσης.
«Το Σάββατο 01/04/2023 δυστυχώς ολοκληρώθηκαν για φέτος οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Ανδρικού. Το ποδόσφαιρο μας έχει διδάξει ότι δεν είναι πάντα νίκες. Το να αγωνίζεσαι έντιμα και με ζήλο είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία.
Το διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος Ιουνίου θα δοθεί μεγάλο βάρος στις ακαδημίες με σκοπό να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το μέλλον. Η δημιουργία μιας καλής Ακαδημίας και εντέλει μιας καλής ομάδας δεν είναι μια προσπάθεια της στιγμής, αλλά μια διαρκής προσπάθεια που πρέπει να χτίσεις μέρα με την μέρα. Η δημιουργία ομάδων μιας χρήσης δεν είναι ζητούμενο για εμάς.
Η Διοίκηση που βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι της ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος της επιθυμεί να συνεχίσει το έργο και να βελτιώσουμε-διορθώσουμε τις τυχόν ανορθογραφίες μας. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την Γενική Συνέλευση και εκλογές που θα προκηρυχθούν για τα μέσα Ιουνίου θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τους γονείς , παλαίμαχους και εν γένει τον "κόσμο" του Ηρακλή μας, έτσι ώστε να έρθουν άνθρωποι κοντά μας που θέλουν και έχουν όρεξη να βοηθήσουν την προσπάθεια.
Κάθε Τρίτη στις 21:00 στα γραφεία της ομάδας συνεδριάζουμε και περιμένουμε όλοι να δείξουν ότι θέλουν το καλό του Ηρακλή μας»..

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απρίλιος 2023 21:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γεύμα η διοίκηση στο ποδοσφαιρικό τμημα »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας