Τελευταία ενημέρωση 09:17, 16 Απρ 2024

Η στήλη «Talk of the town» από το «Α.Π.»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάστε την στήλη «Talk of the town» από την εφημερίδα «Αθλητικό Περιστέρι», τεύχος Μαρτίου.

---- Φιλαράκια μου όπως εσείς έτσι και εγώ είμαι ακόμη συγκλονισμένος από την τραγωδία στα Τέμπη και συγχρόνως πολύ οργισμένος για τις τραγικές αμέλειες που στέρησαν  τη ζωή από τόσα νέα παιδιά.  Και εξοργίζομαι ακόμη περισσότερο όταν τα κανάλια βαπτίζουν το «ψάρι – κρέας» και μας έχουν φλομώσει στη προπαγάνδα τέλος πάντων…

----Η μανία που με έχει πιάσει όσο πλησιάζουν οι Εθνικές εκλογές είναι να ψάχνω τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή για να δω πόσοι περιστεριώτες έχουν συμπεριληφθεί ως υποψήφιοι βουλευτές. Και ψάχνοντας έκανα μια διαπίστωση που σηκώθηκε η «τρίχα κάγκελο».

---- Για να μπω λοιπόν στην ουσία του πράγματος: Τα λαϊκά κόμματα έχουν λιγότερους περιστεριώτες υποψήφιους, γιατί αυτοί με ενδιαφέρουν,  από το φιλελεύθερο/αστικό κόμμα που εκφράζει  παραδοσιακά η Νέα Δημοκρατία. Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά.

---- Το Περιστέρι είναι μια εργατούπολη, εκπροσωπεί ανθρώπους της βιοπάλης. Ως εκ τούτου τα κόμματα που βρίσκονται πιο κοντά σε αυτή τη λογική, έπρεπε το ίδιο λογικά να έχουν επιλέξει εκπροσώπους τους που δραστηριοποιούνται στη πόλη για να ζητήσουν τη ψήφο των συμπολιτών μας. Βρε τι έπαθα ο έρμος…

---- Το ΚΚΕ, το πιο λαϊκό κόμμα έχει λοιπόν μια μόνο υποψηφιότητα από την πόλη την ιδιωτική υπάλληλο Ειρώνη Μπεκιάρη, πρόεδρο Συλλόγου Γονέων 22ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου. Το ΠΑΣΟΚ, επίσης έχει μια υποψηφιότητα, αυτή του γνωστού ιατρού με προσφορά στην κοινωνία Θανάση Βαθιώτη.

--- Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αντιπολίτευση που θέλει να κυβερνήσει ξανά, δεν έχει κανέναν περιστεριώτη υποψήφιο βουλευτή. Ήμαρτον και ξανά ήμαρτον.  Καλά δεν μπόρεσε να βρει ούτε έναν; Και όμως δεν βρήκε, όλοι θα πάνε να ψηφίσουν την Αχτσιόγλου και την Δούρου που ήταν περιφερειάρχης την εποχή που έγινε η τραγωδία στο Μάτι.

----Το ΜΕΡΑ 25, προς τιμήν του έχει 4 υποψήφιους στη Δυτική Αθήνα και ένας εξ’ αυτών είναι ο οικονομολόγος  Γιάννης Κυριακόπουλος με έντονη δράση που  αγωνίζεται πολλά χρόνια για το δήμο Περιστερίου. Την Ελληνική Λύση δεν την έψαξα γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

---- Και ερχόμαστε λοιπόν στη Νέα Δημοκρατία, το φιλελεύθερο επαναλαμβάνω βάσει ιδεολογίας κόμμα, η οποία έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της τους «καραμπινάτους» περιστεριώτες Μπάμπη Καραθάνο, Ουρανία Σαγιάκου, Τάσο Καλλιάφα καθώς και τον Μπάμπη Καούκη που είναι από το Ίλιον αλλά δραστηριοποιείται στην πόλη και μπορείς να τον πεις και αυτόν περιστεριώτη. Είπαμε τίποτα από μέσα σας;

----- Παράλληλα με τις Εθνικές Εκλογές «τρέχουν» πάντως πιο χαλαρά και οι δημοτικές που θα γίνουν αρχές Οκτωβρίου. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης έχει κάνει ήδη δύο-τρεις ανακοινώσεις νέων υποψηφίων, εκ των οποίων η μια είναι ο γιος του Νίκου Μίαρη, που έφυγε πρόσφατα και πρόωρα από τη ζωή. Υπάρχουν όμως και αποχωρήσεις.

---- Την απόφαση της για να μην είναι ξανά υποψήφια δημοτική σύμβουλος ανακοίνωσε η Ελίνα Ιατροπούλου που ήταν στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς,  οπότε αδειάζει μια θέση. Το ίδιο έκανε και ο Κωνσταντίνος Λινάρδος που ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι κοινοτικός σύμβουλος, άρα αδειάζει μια  θέση διαμερισματικού.

---- Υποψήφιος, τουλάχιστον με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου, δεν θα είναι τέλος ο Μανώλης Τσιαγκώτης που στις προηγούμενες εκλογές εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος αλλά πλέον έχει διαχωρίσει τη θέση και λειτουργεί ως ανεξάρτητος. Μείον δύο λοιπόν δημοτικοί σύμβουλοι και ένας διαμερισματικός. Και επειδή σύμφωνα με το νομοσχέδιο θα λιγοστέψουν οι θέσεις θα γίνει μεγάλη μάχη. Θα τα λέμε εν καιρώ…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τσίκος: «Δυνατά δυτικά με Μιλτιάδη!» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας