Τελευταία ενημέρωση 22:15, 19 Απρ 2024

Δύο παγκόσμιοι στο Περιστέρι για τον Κοινωνικό Αθλητισμό!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Σοφία Σακοράφα, παγκόσμιο ρεκόρ στον ακοντισμό και Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και ο Λάμπρος Παπακώστας, παγκόσμιος πρωταθλητής στο άλμα σε ύψος και Αντιπρόεδρος του ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στην παρουσίαση του προγράμματος Κοινωνικού Αθλητισμού του Συλλόγου, σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου με την ευγενική χορηγία της Interamerican!

Μαζι με το Δήμαρχο Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και παρουσία των αντιδημάρχων της πόλης,  ο σύλλογος στίβου ΟΦΚΑ Περιστερίου έγραψε τη δική του ιστορία με ένα καινοτόμο πρόγραμμα που κάνει πράξη. Πράξη αλληλεγγύης για είκοσι παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων, που θα υποδείξουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, για να ενταχθούν δωρεάν και για ένα χρόνο στις προπονητικές δράσεις του συλλόγου.

Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο γνωστός Περιστεριώτης δημοσιογράφος του Alpha TV, κ. Βαγγέλης Γιακουμής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε παρουσία εκατοντάδων γονέων με το 4ο KID'S Athletics Day, όπου αθλητές όλων των ηλικιών διασκέδασαν μέσα από τα αγωνίσματα του στίβου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Β. Μπέτσης, Αν. Θεοδωράκος, Π. Λύκος, Γ. Τσίνας, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Αλ. Πλέστης, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής κ. Θ. Βόσσος, ενώ από το Δ. Σ. του ΟΦΚΑ Περιστερίου η Πρόεδρος κα. Χριστίνα Ματάκη, οι Αντιπρόεδροι κ. Λάμπρος Παπακώστας και κα Μαρία Λαμπροπούλου, ο Έφορος του τμήματος κ. Ανδρέας Παπανδρέου, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ.  κα Μαρία Τσέκερη και κ. Στέφανο Καρλικόβαλη.

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας