Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον «Πλάτωνα» αύριο για το διπλό!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον Ιωνικό Νικαίας θα αναμετρηθεί αύριο ο ΓΣΠ (18/3, 19:15, ΕΡΤ 3), στο κλειστό του «Πλάτωνα», για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι συνεργάτες του έχουν δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με την ομάδα της Νίκαιας.

«Έπειτα από δυο συνεχόμενες νίκες, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και απέναντι στον Ιωνικό» δήλωσε ο Νίκος Περσίδης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση του Περιστερίου με τους Νικαιώτες.

Και συμπλήρωσε: «Προσεγγίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή, καθώς είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο ποια ομάδα θα έχει περισσότερη ενέργεια. Έχουμε προετοιμαστεί καλά όλη την εβδομάδα και θέλουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση να τα βγάλουμε και στο παιχνίδι».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει το Περιστέρι  για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, ο Νίκος Περσίδης, υπογράμμμισε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να περιορίσουμε τη δημιουργία του Ιωνικού στο ‘’πικ εν ρολ’’ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μάρτιος 2023 17:06