Εκτύπωση αυτής της σελίδας

λαφούζος: «Να σέβονται τους ανθρώπους»

Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άνω κάτω είναι στον Ήφαιστο Περιστερίου μετά την διαιτησία που συνάντησε η ομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό Λιοσίων.

Πηγή Soccerlive.gr

Οι άνθρωποι του συλλόγου "βράζουν" με την παρουσία του Θώμογλου θεωρώντας ότι ο Αθηναίος ρέφερι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος πήγε... να τινάξει το ματς στον αέρα με τις αποφάσεις του και την ειρωνική στάση του.

Παρότι το ματς δεν έγινε παρουσία του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Κώστα Αλαφούζου, ο γνωστός επιχειρηματίας που βρίσκεται στο Ντουμπάι για επαγγελματικές υποχρεώσεις αναφέρθηκε στο... θέμα της διαιτησίας καθώς το soccerlive.gr επικοινώνησε μαζί του.

Αναλυτικά, το σχόλιο του
«Δυστυχώς βρίσκομαι εκτός Ελλάδας και δεν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω τον τελευταίο αγώνα της ομάδας με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Παρ' όλα αυτά πληροφορήθηκα ότι η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Η εν γένει συμπεριφορά του κο. Θώμογλου έδωσε δικαιώματα και έκανε τους ανθρώπους της ομάδας μας να εκνευριστούν σε μεγάλο βαθμό. Εδώ και μερικούς μήνες ανέλαβα μια προσπάθεια, ερχόμενος σε μια ομάδα που βρίσκονταν σε δύσκολη φάση και σε ένα μεταβατικό στάδιο. Ξοδεύοντας χρήμα και χρόνο από τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες αποφάσισα να βοηθήσω τον Ήφαιστο έχοντας όραμα να αλλάξω το επίπεδο του συλλόγου. Βλέποντας όμως αυτές τις συμπεριφορές από ορισμένους διαιτητές είμαι αρκετά προβληματισμένος. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι σαν εμένα που θελουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να βελτιώσουμε το άθλημα, όμως δεν γίνονται ορισμένοι να μην μας σέβονται. Δεν έχω διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν για τη διαιτησία, όμως καλό θα είναι να υπάρχει ισότητα. Όλοι μαζί πρέπει να κοιτάξουμε το καλό του ποδοσφαίρου και ορισμένοι πρέπει να καταλάβουν και να σεβαστούν όλους εμάς που ξοδεύουμε χρόνο και χρήμα»