Τελευταία ενημέρωση 23:54, 23 Μαρ 2023
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ματς - θρίλερ με ωραίες φάσεις και πολλές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες ο Αρης επικράτησε χθες  2-1 του Ατρομήτου που έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για τα play offs, να κερδίσει τα 3 παιχνίδια με ΑΕΚ, Τρίπολη, Παναθηναϊκό και να κάνει δύο ήττες ο Βόλος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας δύο φορές με τους Νταρίντα (8'), Ματέο Γκαρσία (27'). Ο Ατρόμητος αντέδρασε στην επανάληψη και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Ρομπάιγ στο 80’ απειλώντας πάντως για την ισοφάριση μέχρι το τέλος.

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ετέμπο, Νταρίντα, Ρουπ (58’ Ντουκουρέ), Ματέο Γκαρσία (67’ Ιτούρμπε), Λούις Πάλμα (79’ Χριστοδουλόπουλος), Καμαρά (79’ Γκρέι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζέλες, Καμαρά (69’ Φρίντζονσον), Οικονομίδης (69’ Κουέν), Ρομπάιγ, Ροτάριου (76’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (63’ Κιάρτανσον).

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Τετραήμερο ρεπό

Τετραήμερο ρεπό

22 Μαρ 2023 ΠΑΕ Ατρόμητος

Παράπονα για τη νοοτροπία!
«Ημέρα Φιλάθλου» με τον Κολοσσό!

«Ημέρα Φιλάθλου» με τον Κολοσσό!

21 Μαρ 2023 ΓΣ Περιστερίου

Αδιάφορη ήττα

Αδιάφορη ήττα

20 Μαρ 2023 ΑΟ Περιστερίου

Νίκη σωτηρία με Ηρακλή

Νίκη σωτηρία με Ηρακλή

20 Μαρ 2023 Ιπποκράτης

Bαριά ήττα στο Φάληρο

Bαριά ήττα στο Φάληρο

20 Μαρ 2023 Ήφαιστος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας