Τελευταία ενημέρωση 20:41, 19 Απρ 2024

Στο δρόμο του αύριο ο Ολυμπιακός!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο θέλει η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, που αντιμετωπίζει το Σάββατο (25/2, 17:00) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη προέρχονται από μια σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές παρουσίες τους στο πρωτάθλημα.

«Παίζουμε απέναντι στον Ολυμπιακό που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπως, ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς θα παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα και να πάρουμε ότι μπορούμε από αυτό το παιχνίδι» δήλωσε ο τερματοφύλακας των «κυανοκιτρίνων» Ματθαίος Σαλτερής.

Όσο για τα σημεία που πρέπει να προσέξουν στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», εξήγησε: «Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα, είναι το βασικό στοιχείο για μας σε κάθε παιχνίδι όχι μόνο απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά απέναντι σε όλες τις ομάδες. Και στη συνέχεια όλοι μαζί, ομαδικά όπως παίζουμε σε κάθε ματς να δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας