Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κατηγορία Άμιλλα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γνωρίζοντας τη μοίρα της η Άμιλλα ηττήθηκε στα Σούρμενα με 5-0.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Γιαννόπουλος άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο σουτ (1-0), ενώ στο 20' ο Αρσενίου με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι στο 41', το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Πετριτάι για το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 50', ο Γιαννόπουλος σημείωσε δεύτερο προσωπικό γκολ με προβολή προ κενής εστίας μετά από σέντρα του Ντοκάι (4-0) και στο 56' ο Πετριτάι τον... αντέγραψε, πετυχαίνοντας με ψηλοκρεμαστό σουτ έπειτα από ασίστ του Μαργαρίτη το 5-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Σερεβέτας-Ματσούκας

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος (46' Λανδράκης), Τσομπάνης (59' Ξενόπουλος), Περμπάσα, Καμπουρούδης, Οικονόμου (54' Πεσίλι), Μαργαρίτης, Αρσενίου, Ντοκάι (46' Παπουγιαννάκης), Γιαννόπουλος, Λαμτσάι, Πετριτάι (59' Καρτσαγκούνης)

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤ. (Κώστας Σώκος): Καλύβας, Κατσαμάς, Σώκος (46' Κατσιμπούλας), Αγγελόπουλος, Κάστορας, Καλόγηρος (69' Κουτρούλας), Καπίρης (46' Σιαμπάνης), Καψάλης, Μάνθος (80' Ράπτης), Σεφγκίνι (69' Κουτσοκώστας), Πήδουλας.

Πηγή Soccerlive.gr