Τελευταία ενημέρωση 16:32, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βελτιωμένος αγωνιστικά αλλά μια ακόμη ήττα για τον Άγιο Ιερόθεο μέσα στη Χωράφα από τον Γιούχτα με 2-0 και παραμένει καθηλωμένος με 1 βαθμό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ξέροντας το μέλλον του.

Η ομάδα της Κρήτης πήρε τα ηνία του αγώνα στο πρώτο μέρος σπαταλώντας καλές ευκαιρίες με τους Δασκαλάκη και Ροβίθη, ενώ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι αμυντικού των γηπεδούχων, έπειτα από σουτ του Ψαρρά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιούχτας  κατάφερε από τα πρώτα λεπτά της επανάληψης να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Στο 52ο λεπτό ο Ψαρράς πάσαρε στον Δωματά, εκείνος έκανε την σέντρα στην περιοχή, με τον Αζίζι να κινείται στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά να γράφει το 0-1.

Στη συνέχεια ο Γιούχτας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Άγιο Ιερόθεο να προσπαθεί κυρίως με βαθιές μπαλιές να επιτεθεί στα “καρέ” του Χρήστου.

Στο 88ο λεπτό ο Ροβίθης σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Γιούχτας εκμεταλλευόμενος τα κενά της άμυνας του Αγίου Ιερόθεου, ο οποίος είχε βγει μπροστά για να βρει γκολ ισοφάρισης, χτύπησε στην αντεπίθεση, με τον Γελαδάρη να παίρνει το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Μανωλικίδη στο σουτ του Ροβίθη, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα των Αρχανών.

Άγιος Ιερόθεος: Μανωλικίδης, Μονεμβασίτης, Κωτσερίδης, Βετσέλι, Κριτούλης, Πρίφτης, Καρβέλης, Μπιλικαΐδης, Κωστής, Μουστάκης, Ευθυμιάδης
 
Γιούχτας: Χρήστου, Γελαδάρης, Ρουσσάκης, Τζανής, Ψαρράς (77′ Τουγλής), Πλουσής, Αργκιλέσι, Δασκαλάκης, Ροβίθης, Αζίζι, Δωματάς (65′ Kόκκινος)
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2023 20:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα και στο Κερατσίνι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας