Τελευταία ενημέρωση 14:39, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την 4η συνεχόμενη ήττα του γνώρισε σήμερα οι Ήφαιστος που έχασε με πολύ αυστηρό  πέναλτι από τον Μικρασιατικό με 1-0.

Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για τη διαιτησία του Μπαϊρακτάρη μετά το ματς θεωρώντας ότι δεν δόθηκε πέναλτι.

Στο 14' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Αγοραστού μετά το σουτ του Σαπαλίδης.

Ο Πειραιώτης φορ ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε μπροστά τον Μικρασιατικό Αστέρα. Στο 28' ο Ήφαιστος έφτασε κοντά στο 1-1 όμως ούτε ο Κούστας, ούτε ο Λάγγας μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα σύγχυση που δημιουργήθηκε στα καρέ του Μιχελή.

Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς τη μεγάλη φάση, με τον Ήφαιστο να απειλεί στο 50' όταν το σουτ του Στάμου πέρασε άουτ. Στο 50' ο Λάγγας γύρισε τη μπάλα στην περιοχή όμως ο Κούστας δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 73' ο Ήφαιστος ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κωνσταντινίδη εντός περιοχής όμως ο Μπαϊρακτάρης έδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Χαράλαμπος Λιαιλίας) Τσούλφας, Πλατέλλας, Κοτούλιας, Αγοραστός, Καρδάμης, Λιούκας (87' Μπαξεβανάκης), Λάγγας, Γονης, Κούστας (65' Χίος), Στάμος (58' Κουλόλι), Αγκόλι (87 Μιχάλης).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Μιχελής, Σμυρνάκης, Κωνσταντινίδης, Κουτσογκίλας Π., Μαραγκουδάκης, Τζέλη (79' Κακός), Ταβάρες (62' Ψαραδέλης), Σάμιος, Σαπαλίδης, Ραχίμ, Θεοδώρου (71' Αλευρής).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Aντίο Βλαχόπουλου με ευχαριστίες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας