Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Άλλη μια μάχη στη Γαλλία»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τη Ντιζόν, ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Ήταν ένας τελικός για εμάς. Μια μάχη! Καταφέραμε και κάναμε το σκορ 1-1. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, γιατί παρόλο που κάναμε κάποια αστεία λάθη στο τέλος και μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι, καταφέραμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ κυρίως και να μπορέσουμε να κάνουμε το 1-1 και να τελειώασουμε τη δουλειά που είχαμε στο Περιστέρι. Θα δώσουμε μια μάχη ακόμη στη Γαλλία και ελπίζω ο καλύτερος να περάσει».

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, σχολίασε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, αξίζαμε τη νίκη. Μέχρι στιγμής δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από το 1-1. Πρέπει να επιστρέψουμε στη Γαλλία και να τελειώσουμε τη δουλειά».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ντιζόν, Νέναντ Μάρκοβιτς, υποστήριξε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin έπαιξε πολύ καλά. Ήταν όμορφος αγώνας, ο οποιοσδήποτε το παρακολούθησε, το χάρηκε. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας αλλά το σουτ που επιχειρήσαμε δεν το βάλαμε. Το σκορ έγινε 1-1 και πλέον επιστρέφουμε στη Ντιζόν. Το πιο λογικό ήταν να πάει η σειρά σε τρίτο ματς, έχουμε έναν καινούργιο παίκτη. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας».

Τέλος, ο Ρομπίν Ντουκότ, σχολίασε: «Ξέραμε με ποια ομάδα παίζαμε, τους αντιμετωπίσαμε και την προηγούμενη φορά στο γήπεδο μας. Χάσαμε στις λεπτομέρειες».