Τελευταία ενημέρωση 22:49, 19 Απρ 2024
Κατηγορία Ιπποκράτης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Ιλίου με 4-1 γνώρισε ο Ιπποκράτης.

Η ομάδα του Α. Νάστου έκανε επίδειξη ισχύος στο γήπεδο Ηφαίστου, για να παραμείνει έτσι στην κορυφή του 1ου ομίλου και σε ισοβαθμία με τον Αστέρα Ζωγράφου. Στο 27ο λεπτό ο Φούρλας άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ (0-1) και στο 58' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ζούκα έγραψε το 0-2. Στο 60' ο Γιώτης με σουτ «σημάδεψε» δοκάρι και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ζούκας, ο οποίος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του. Στο 64' ο Σκλαβενίτης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή ανέτρεψ

ε τον Λερούτσο, που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, με τον Ζούκα να εκτελεί το φάουλ και να σκοράρει για το 0-3, ενώ στο 74' πέτυχε το 0-4 με σκαφτό πλασέ. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-4 με πέναλτι του Αγγελόπουλου στο 84'.

Διαιτητές: Θώμογλου, Πρίντζιος-Αγγελάκης

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Θανάσης Ζαμπούρας): Τεννές, Κουράτορας (70' Ρουμελιωτάκης), Δημητρακόπουλος, Σκλαβενίτης, Σοϊλές, Κολοβός, Μπότης, Σπανουδάκης, Βασιλείου (65' Χήρας), Αγγελόπουλος, Θεοδωρόπουλος (46' Νάτσης).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Κούβαρης Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης (75' Κουργιαλής), Παπαδημητρίου (49' λ.τρ. Ασφής), Φούρλας (83' Γεωργούλας), Λερούτσος (75' Κορωνιός), Μπάμη (46' Ζούκας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Διπλό ανάσα στη Κοψαχείλα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας