Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τον κόσμο πλάι για το 1-1!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Να φέρει τη σειρά των Play-ins του Basketball Champions League στα ίσια (1-1) θέλει το Περιστέρι που υποδέχεται αύριο (10/1, 19:30, Cosmote Sport 4) τη Ντιζόν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη είναι αποφασισμένοι με την βοήθεια του κόσμου να επιστρέψουν στη Γαλλία για να έχουν μια ακόμη ευκαιρία για την πρόκριση.

«Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό, για τη συνέχεια στην ευρωπαϊκή μας πορεία, έχουμε μελετήσει πολύ καλά τον πρώτο αγώνα με την Ντιζόν. Θεωρώ πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια μάχη για 40 λεπτά» υποστήριξε ο Λεωνίδας Κασελάκης, όσον αφορά την αναμέτρηση με τους Γάλλους και συμπλήρωσε: «Επιβάλλεται να ξεκινήσουμε από την άμυνα μας και να είμαστε πιο ήρεμοι στην επίθεση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Γαλλία. Να χτυπήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να παίξουμε το παιχνίδι μας όπως ξέρουμε ειδικά στην έδρα μας».

Και ο αρχηγός του Περιστερίο, Λεωνίδας Κασελάκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας. «Από αυτό το σημαντικό παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείπει ο έκτος παίκτης μας! Θέλουμε τον κόσμο στο πλάι μας, να γίνει ένα με την ομάδα όπως ξέρει αυτός. Μέχρι στιγμής έχουμε εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας, θέλουμε η στήριξη να είναι πιο δυνατή από ποτέ για να πανηγυρίσουμε μαζί μια πολύ σημαντική νίκη» συμπλήρωσε ο έμπειρος φόργουορντ.