Τελευταία ενημέρωση 11:24, 19 Απρ 2024

Καλαντζής: «Να διατηρήσουμε τον Ηρακλή σε υψηλό επίπεδο»

Κατηγορία Ηρακλής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το δικό του σχόλιο ενόψει του νέου έτους έκανε ο πρόεδρος του Ηρακλή Περιστερίου, Γρηγόρης Καλαντζής, μιλώντας στην σελίδα του Soccerlive.gr

Αναλυτικά

«Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία, ευημερία, τύχη και πληρότητα. Εύχομαι το 2023 για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να είναι η αφετηρία για ένα ξεκίνημα οργάνωσης, αναδόμησης και συσπείρωσης για τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες που διατηρούν σε υψηλό επίπεδο το αγαπημένο μας άθλημα τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά την ομάδα μας, προερχόμαστε από ένα ενθαρρυντικό ξεκίνημα και ελπίζουμε άπαντες ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Ο Ηρακλής Περιστερίου έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και με παρακαταθήκη την περσινή επιτυχημένη σεζόν ευχόμαστε στο τέλος της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει.

Τα νέα πρόσωπα που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό σε συνδυασμό με την έλευση του κ. Νενεκούμη στην τεχνική ηγεσία αποτελούν δυο στοιχεία που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα και να ψαλιδίσουμε τη διαφορά από τις πρώτες θέσεις.

Ήδη έχουν γίνει κινήσεις για την απόκτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία και θα μας βοηθήσουν ώστε να "Χτίσουμε" ένα καλό σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Την Κυριακή η κοπή πίτας του Ηρακλή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας