Τελευταία ενημέρωση 20:26, 18 Απρ 2024

«Μπράβο στους παίκτες για την αντίδραση»

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά το τέλος του αγώνα με την Μπνέι Ερτζέλια και τη νίκη-πρόκριση του Περιστερίου bwin, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Κάναμε ένα μεγάλο ματς και προετοιμαστήκαμε με το σωστό τρόπο, προπονηθήκαμε πολύ καλά και είχαμε καλή απόδοση για ένα τόσο σημαντικό ματς. Για ένα ματς πρόκρισης ‘’ζωής και θανάτου’’. Σ’ αυτά τα ματς μετράει το πόσο θες να κερδίσεις. Η ομάδα διαθέτει ποιότητα, έχουμε έμπειρους παίκτες με φιλοσοξία. Η Ερτζέλια είναι σε καλή κατάσταση, έχει κερδίσει την Μακάμπι και την Ρίτας Βίλνιους».

Και πρόσθεσε: «Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς, αλλά οι παίκτες μου αντέδρασαν όπως πρέπει. Τακτικά, ήμασταν σωστοί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση τους, για την αντίδραση τους μετά από τις δυο ήττες στο Basketballl Champions League. Είμαστε πλέον στο σωστό δρόμο να χτίσουμε αυτοπεποίθηση και χημεία. Όσο περνάει ο καιρός να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε, διότι τα ματς θα είναι ακόμη πιο δύσκολα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Και ο τεχνικός του Περιστερίου bwin, συμπλήρωσε: «Είχαμε ετοιμαστεί για όλα τα σενάρια. Για το αν θα ήμασταν μπροστά η πίσω στο σκορ, ακόμη και για άμυνες ζώνης. Αντιδράσαμε σωστά στην άμυνα ζώνης της Ερτζέλια και αυτό μας βοήθησε πολύ».

Ο Μίρο Μπίλαν που έκανε εξαιρετική δουλειά στις δυο ρακέτες συμβάλλοντας τα μέγιστα σε άμυνα και επίθεση, υποστήριξε: «Είναι μια σημαντική νίκη σ’ ένα ματς ζωής και θανάτου. Παίξαμε δυνατά και ήμασταν ενωμένοι. Μας είχαν στραγγαλίσει πριν λίγες εβδομάδες, αλλά τώρα με τη νίκη αυτή μπορούμε να χτίσουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε στα play-Inn, το αξίζαμε και τώρα θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2022 19:25
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας