Τελευταία ενημέρωση 15:37, 16 Ιουλ 2024

Η Κ16 του Ατρόμητου προθάλαμος για τις επόμενες γενιές!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια από τις πλέον κομβικές ομάδες της (πετυχημένης) ακαδημίας του Ερασιτέχνη Ατρόμητου είναι η Κ16 η οποία ανέκαθεν αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την μεταπήδηση των νεαρών ποδοσφαιριστών σε πιο «επαγγελματικά» μονοπάτια.

Προηγήθηκε πέρσι μια σεζόν στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League από την οποία αντλήθηκαν πολύτιμες εμπειρίες, χρήσιμες και εποικοδομητικές για εφέτος. Με παίκτες γεννηθέντες το 2007 η φετινή Κ16 λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα των ΠΑΕ «Attica» με αντιπάλους τα «βαριά» ονόματα του Λεκανοπεδίου (Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ) αλλά και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ που πέρσι το κατέκτησε η νυν Κ17 της περιστεριώτικης ομάδας και ασφαλώς φιλοδοξεί να το επαναλάβει και η φετινή ομάδα.

«Έχουμε μια ομάδα με ποιοτικά χαρακτηριστικά πάρα πολύ καλά με κάποιες μικρές προσθαφαιρέσεις από την περσινή Κ15. Είναι πολύ σημαντικό ότι σε σχέση με προηγούμενα χρόνια σχεδόν όλη η περσινή Κ15 ήρθε στην ΚΛ16, γεγονός που θα βοηθήσει όλα τα παιδιά να «δέσουν» ακόμη περισσότερο σαν παίκτες και σαν χαρακτήρες ενόψει των επόμενων χρόνων» λέει στο «Α.Π.»

  ο Κύπριος προπονητής του Ατρόμητου Κ16 Βαγγέλης Κωνσταντίνου και συνεχίζει: «Δικό μας μέλημα σε συνεργασία με όλο το Team της ακαδημίας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παίζει ελκυστικό και γρήγορο ποδόσφαιρο όπως αρμόζει άλλωστε στον Ατρόμητο.  Επιθετικό ποδόσφαιρο με κυριαρχία και κατοχή της μπάλας όσο μπορούμε περισσότερο. Γενικά όσο καλύτερη θα είναι η «εκπαίδευση» εφέτος των ποδοσφαιριστών τόσο και τα οφέλη της θα φανούν του χρόνου όταν μεταπηδήσουν στην Κ17 και κατόπιν στην Κ19. Γι’ αυτό και ο δικός μας ρόλος είναι πολύ κομβικός και απαιτητικός για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους». Και ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Υπάρχουν παιδιά μέσα στη φετινή Κ16 στα οποία διαβλέπουμε ότι θα έχουν εξέλιξη και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να τα βοηθήσουμε για να προβάλλουν τα αγωνιστικά τους  ποιοτικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Σε κάθε περίπτωση η Κ16 είναι μια πραγματική «οικογένεια» και είναι χαρά μου να δουλεύω με παιδιά που είναι πρωτίστως καλοί χαρακτήρες». Συνεργάτες προπονητές στην ομάδα της Κ16 είναι οι Σωτήρης Θεοδώρου, Γιώργος Πατατανές, προπονητής τερματοφυλάκων ο Τάκης Γιαταγανάκης και γυμναστής ο Διονύσης Κατσίβελας.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΚΑΤΣΑΡΑΣ, ΛΟΪΖΟΣ, ΜΠΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ, ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ, ΦΡΕΡΗΣ, ΚΑΡΚΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Χ., ΘΕΛΕΡΙΤΗΣ, ΜΕΝΤΗΣ, ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΦΕΡΑΙ, ΓΑΛΑΤΑΣ, ΣΑΜΙΩΤΗΣ, ΠΛΑΚΟΥΔΑΚΗΣ, ΜΑΝΔΑΛΟΣ, ΜΠΟΥΡΛΑΚΟΥ, ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ,  ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Ν.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Φ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΒΙΛΙΑΣ, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΚΚΟΡΙΑΣ,ΖΟΤΟ, ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ,ΠΡΟΚΟΠ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,ΓΙΑΝΤΑΜΙΔΗΣ,ΜΕΜΟΥΣΙ, ΛΟΥΤΣΟΣ,ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ,ΒΛΑΧΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Ν.ΜΠΟΖΝΙΑΚΟΥ

Πηγή: Αθλητικό Περιστέρι

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Του Ατρόμητου τα πιο μικρά παιδιά! »
Hatzi
SmartCity

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας