Τελευταία ενημέρωση 05:25, 20 Απρ 2024

Στο τέλος λύγισαν (10-7) οι γυναίκες

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρά την μεγάλη προσπάθεια οι γυναίκες της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκαν (10-7) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» από το ΝΟ Λάρισας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστριες του Βαγγέλη Πάτρα μετά το 1-2 στο πρώτο 8λεπτο ισορρόπησαν (4-4) την αναμέτρηση στο ημίχρονο. Η ομάδα της Λάρισας πήρε προβάδισμα ενός τέρματος στο τρίτο 8λεπτο με το επιμέρους 1-2 και στην τέταρτη περίοδο οι φιλοξενούμενες εξασφάλισαν τη νίκη επιτυγχάνοντας τέσσερα γκολ, ενώ δέχθηκαν μόλις δυο.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου το επόμενο Σάββατο (10/12, 14:00) η ΝΕ Πατρών εκτός έδρας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 1-2, 3-2, 1-2, 2-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου , Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου 2, Πέττα 1, Μπεκίρη, Κάσσαρη, Γκοτζιά 2, Κοβάσεβιτς, Παπασηφάκη, Σκαρμούτσου Β.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γαλανόπουλος): Αρχοντάκη, Κοκκίνου, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη, Καλογιάννη, Σαφέτη 1, Κολτσίδα 2, Σακελλαρίου 1, Ρότζερς 1, Γαλανοπούλου 2, Μάστορη 1, Κλάπερτον 1, Ζμπήτα, Ανδρή.

Πάτρας: «Αυτοκτονήσαμε»!

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Αυτοκτονήσαμε. Κάναμε δεκάδες ευκαιρίες και βάλαμε μόνο επτά γκολ! Όπως έχω πει ο δρόμος αυτός είναι μαραθώνιος, στο τέλος θα δούμε αν θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία». Και συμπλήρωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους FENTAGIN που έδωσαν ένα πολύ ωραίο κλίμα στον αγώνα και ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να τους δώσουμε τη χαρά της νίκης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πάτρας: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας