Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέρασε δίκαια απο τους «Αγίους»

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο ντεμπούτο του Σάκη Σάσσαλου ο ΑΟ Περιστερίου νίκησε εκτός έδρας την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τις μεγάλες φάσεις, με τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά δυνατά. Στην μοναδική τους μεγάλη ευκαιρία στο 34′, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ, όταν σε μια αντεπίθεση ο Γεωργακόπουλος βρέθηκε μόνος του από τα αριστερά και έσπασε τη μπάλα δίπλα του στον επερχόμενο Ζαφειράτο Α., που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Νικολίτσα. Στο 45′, την εκτέλεση φάουλ του Λειβαδά από πολύ καλή θέση, έδιωξε με δύσκολη προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Ελπίδας. Το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ελπίδα. Ο Ντάλλας που μόλις είχε μπει στο ματς, συνδυάστηκε με τον Φέκα με τον δεύτερο να του στρώνει τη μπάλα και το σουτ του να κοντράρει από πολύ καλή θέση και την μπάλα να καταλήγει έπειτα από την κόντρα στον Φέκα και πάλι, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φανουργιάκη στο τετ α τετ. Στην συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι ήθελαν πολύ το παιχνίδι.

Ωστόσο, στο 69′ έπειτα από ένα κόρνερ και φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Νικολίτσα, ο Γιάννης Μπούζας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται έντονα πως ο σκόρερ έχει ξεκινήσει την προσπάθεια του από θέση οφσάιντ, με τον διαιτητή Πατεράκη και τον βοηθό Νιδριώτη να κατοχυρώνουν το γκολ, με τον βοηθό διαιτητή να είναι ξεκάθαρα σε λάθος θέση και να έχει χάσει όλη τη φάση από την αρχή της.

Στην συνέχεια όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε, με τον Κοτταρίδη να εκτελεί ένα φάουλ από καλή θέση αλλά να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα προς την εστία αφού κόντραρε. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Κατσίκης βρέθηκε απέναντι στον Νικολίτσα και έκανε το πλασέ, ωστόσο ο Παππάς με υπερπροσπάθεια πρόλαβε τελευταία στιγμή τη μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος…

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Γιαμαρέλος, Κοτταρίδης, Βαρβαρίγος, Παππάς, Κουνάδης, Κίτσος (77′ Π. Σπυρόπουλος), Κολτούκης (46′ Ντάλλας), Λυμπερόπουλος (87′ Ροκανάς), Πάσχος, Φέκας (77′ Ζενουνλάρι)

ΑΟ Περιστερίου: Φανουργιάκης, Κατσούκου (58′ Δημητρίου), Μπούζας Ι., Σετελλάρι, Κλουβάτος, Ζιάμπρας, Τσιρκινίδης, Ζαφειράτος Γ., Ζαφειράτος Α. (67′ Μπούζας Α.), Λειβαδάς (81′ Κατσίκης), Γεωργακόπουλος.

Πηγή: stoplekto.gr -Σωτήρης Νικητάκης

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2022 20:03